کد خبر: 3734865
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸
كشتگر به ایكنا خبر داد:

مشارکت ۱۷ هزار نفری خانواده‌های نزاجا در مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیر دارالقرآن‌الکریم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی از مشارکت بیش از ۱۷ هزار نفر در مرحله نخست هجدهمین دوره مسابقات قرآن خانواده‌ها و بانوان شاغل نزاجا در کشور خبر داد.

مشاركت 17 هزار نفری خانواده‌های نزاجا در مسابقات قرآن/ 13 تا 18 مردادماه؛ زمان مرحله كشوری

محمدرضا كشتگر، مدیر دارالقرآن‌الكریم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، از مشاركت بیش از 17 هزار نفر در مرحله نخست هجدهمین دوره مسابقات قرآن خانواده‌ها و بانوان شاغل نزاجا در كشور خبر داد و گفت: این مسابقات در مرحله مقدماتی در بیش از 110 پایگاه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی برگزار شد.
وی با یادآوری اینكه مسابقات مذكور ویژه فرزندان پسر و دختر و همسران كاركنان پایور و بانوان شاغل نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی برگزار می‌شود، افزود:‌ مرحله مقدماتی این مسابقات از سالگرد امام راحل آغاز و تا پایان ماه مبارك رمضان در سراسر كشور ادامه داشت.

7 استان میزبان مرحله منطقه‌ای بود
كشتگر با تصریح اینكه مرحله دوم كه مرحله منطقه‌ای است به میزبانی 7 استان و در 7 منطقه برگزار شد، گفت: منطقه شمال غرب به میزبانی تبریز، جنوب غرب به میزبانی اهواز، غرب به میزبانی كرمانشاه، جنوب شرق به میزبانی زاهدان، شمال شرق به میزبانی مشهد و تهران و شیراز نیز میزبان سه استان فارس، كرمان و اصفهان بود.
مدیر دارالقرآن‌الكریم نزاجا با بیان اینكه آخرین مسابقات مرحله منطقه‌ای در استان فارس برگزار شد، گفت: مرحله منطقه‌ای در حقیقت مرحله انتخابی مسابقات سراسری نیروی زمینی است كه سه سالی است این مسابقات در مشهد مقدس برگزار می‌شد.

مشهد؛ میزبان دائمی مسابقات سراسری خانواده‌های نزاجا
وی یادآور شد: اكنون سه سال است كه مشهد مقدس به عنوان میزبان دائمی مرحله سراسری مسابقات قرآن خانواده‌ها و بانوان شاغل در نزاجا انتخاب شده است كه در آن متسابقان جهت شركت در منطقه سراسری به همراه اعضای خانواده خود به‌مدت یك هفته در مشهد مقدس به‌صورت رایگان حضور خواهند داشت.

13 تا 18 مردادماه؛ زمان برگزاری مرحله كشوری
كشتگر اظهار كرد: امسال حدود 1200 نفر در 7 منطقه شركت كردند و از این تعداد 250 نفر به مرحله سراسری نیروی زمینی كه از 13 تا 18 مردادماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود، به رقابت می‌پردازند.

امسال نیروی هوایی میزبان مسابقات قرآن خانواده‌های ارتش است
مدیر دارالقرآن‌الكریم نزاجا گفت: برگزیدگان مرحله سراسری نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی نیز به مرحله نهایی این مسابقات كه با حضور برگزیدگان نیروهای هوایی، زمینی، پدافند و ستاد آجا طی روزهای 12 تا 15 شهریورماه در تهران برگزار می‌شود، راه پیدا خواهند كرد.
وی با بیان اینكه مسابقات مرحله نهایی به میزبانی نیروی هوایی ارتش در سال جاری برگزار خواهد شد، گفت: رشته‌های مسابقات امسال گسترده‌تر شده است به عنوان مثال رشته حفظ یك جزء در بخش فرزندان اضافه شده است و رشته مفاهیم هم در بخش همسران به دو سطح یك و دو تقسیم‌بندی شده است.
انتهای پیام

captcha