کد خبر: 3736349
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
حسینی‌نژاد:

حقوق بشر در اسلام مبتنی بر تفکر توحیدی است

گروه اجتماعی ـ‌ رئیس تبلیغات اسلامی فراشبند با بیان اینكه حقوق بشر، روشی است تا حرمت انسان محفوظ بماند، افزود: حقوق بشر در اسلام مبتنی بر تفکر توحیدی است.

حقوق بشر در اسلام مبتنی بر تفکر توحیدی است

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس، حجت‌الاسلام سید نعمت‌الله حسینی‌نژاد، رئیس تبلیغات اسلامی فراشبند با بیان اینکه اصولی که امروزه ارکان حقوق بشر و کرامت انسانی را تشکیل می‌دهند، از قبیل آزادی، برابری، برادری، صلح و امنیت، جزو اصول اساسی اسلام به شمار می‌آیند، گفت: اسلام هرگونه تبعیض ناشی از تفاوت رنگ‌ها، زبان‌ها و نژادها را نفی می‌کند؛ در دین مقدس اسلام همه انسان‌ها در رسیدن به قرب الهی و سعادت مساوی اند و حقوق اجتماعی یکسانی دارند.
وی با اشاره به اینکه حقوق بشر، روشی است تا انسان پاسداری شود و حرمت او محفوظ بماند، افزود: برابری و مساوات انسان‌ها، مهم‌ترین دستاوردی است که حقوق بشر بر آن سامان یافته است؛ ارزش‌های اخلاقی و حمایت از کرامت انسانی در فرهنگ و سنت دینی ریشه دارد و پیامبران و پیشوایان دینی برای دفاع از حقوق اساسی و کرامت انسان بوده و ادیان الهی این حقوق را ناشی از اراده الهی و لازمه کرامت انسانی می‌دانند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی فراشبند با بیان اینکه در روزگار معاصر بیش از هر زمان دیگر نسبت میان دین با عرصه‌های مختلف حیات بشری چالش و پرسش وجود دارد، گفت: در مواجهه نوین دین‌داری با پرسش‌ها و چالش‌ها، آنچه سهم گسترده و مهمی را به خود اختصاص داده‌ است، نسبت میان دین و دنیا به‌عنوان قطعه‌ای از دیرینه‌ترین دغدغه‌های بشر است.
وی به دوران ظهور اسلام اشاره کرد و گفت: اسلام در زمانی ظهور یافت که از تاریک‌ترین و غم‌انگیزترین تاریخ بشر بوده است که هیچ حمایتی از منازعات از غیر نظامیان، زنان، کودکان، پیران و بیماران وجود نداشت؛ در چنین روزگاری اسلام ظهور کرد و رسالت خویش را خداپرستی و طاغوت‌گریزی، تزکیه و تعلیم، رستگاری جاودانه، برقراری قسط و عدالت در عرصه‌های مناسبات انسانی، داوری عادلانه و رفع اختلافات و برداشتن غل و زنجیرها در مسیر سعادت بشر معرفی کرد.
حسینی‌نژاد با تأکید بر اینکه حقوق بشر در اسلام مبتنی بر تفکر توحیدی است و این امر حقوق بشر اسلامی را از حقوق بشر غربی متمایز کرده است، گفت: اسلام حقوق بشر را لازمه کرامت انسان می‌داند، زیرا در اندیشه دینی انسان جانشین خداوند در زمین معرفی شده و از این منظر سزاوار تکریم است.
انتهای پیام

captcha