کد خبر: 3741301
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵

آغاز به کار جشنواره سراسری «یادواره شهدای مدافع حرم» در شیراز/ رقابتی ۴۰۰ نفره

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ دومین جشنواره سراسری قرآن «یادواره شهدای مدافع حرم» ویژه مددجویان و کارکنان کمیته امداد کشور در شیراز آغاز به کار کرد.

آغاز به كار جشنواره سراسری قرآن «یادواره شهدای مدافع حرم» در شیراز/ رقابت 400 نفر

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم افتتاحیه دومین جشنواره سراسری قرآن «یادواره شهدای مدافع حرم» كمیته امداد امام خمینی(ره) شب گذشته، 3 شهریورماه در شیراز برگزار شد.
این جشنواره با حضور ۴۰۴ نفر از مددجویان، کارکنان و خانواده‌های آنان طی روزهای 3 تا 7 شهریورماه جاری به میزبانی شیراز برگزار می‌شود.
در این دوره از مسابقات، ۱۹۸ نفر از بانوان و ۲۰۶ نفر از آقایان در دو رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و ۱۸ سال به بالا با هم به رقابت خواهند پرداخت كه این رقابت‌ها از صبح امروز، 4 شهریورماه در بخش‌های مختلف آغاز شده است.
همچنین در این جشنواره بانوان در رشته‌های حفظ، ترتیل و تحقیق و آقایان در رشته‌های حفظ، ترتیل، تحقیق و اذان در این مسابقات شرکت می‌کنند.
محل برگزاری مسابقات بانوان کانون فرهنگی حضرت زینب(س) و مسابقات آقایان مجتمع فرهنگی ـ تربیتی شهید آیت‌الله ربانی در شیراز انتخاب شده است.
یادآور می‌شود، این مسابقات برای دومین سال با هدف ترویج فرهنگ و ارتقای دانش قرآنی، افزایش بصیرت دینی و شناسایی استعدادهای درخشان در کمیته امداد امام(ره) برگزار می‌شود.
انتهای پیام

captcha