کد خبر: 3743950
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹

طرح تربيت حافظان قرآن؛ اولويت نخست سازمان اوقاف

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ رئیس اداره امور قرآنی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس با بیان اینكه اولویت نخست امسال این سازمان تربیت حافظان قرآن است، از آغاز نشست‌های هماهنگی این طرح با مسئولان قرآنی در شهرستان‌های این استان خبر داد.

تربیت حافظان قرآن؛ اولویت نخست سازمان اوقاف/ آغاز نشست‌های هماهنگی با مسئولان شهرستان‌ها در فارس

سیدامیرعباس جلالی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه اولویت نخست امسال این سازمان تربیت حافظان قرآن است، گفت: این طرح دارای چند زیر شاخه است كه شامل حفظ حضوری، حفظ غیرحضوری یا همان مجازی و همچنین حفظ موضوعی و سوره‌های منتخب است.
وی افزود: حفظ موضوعی از كتاب «مسافران آسمان» شامل 120 نكته اخلاقی و حفظ سوره‌های ملك، واقعه، یاسین الرحمن است، حفظ حضوری نیز شامل جزء اول، جزء 30، جزء های 30 و یك، دو جزء اول، سه جزء اول، 5 جزء اول، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء، 25 جزء و حفظ كل است.

دانشكده مطالعات تطبیقی قرآن شیراز؛ پایگاه حفظ مجازی قرآن در فارس
جلالی با اشاره به طرح حفظ غیرحضوری یا همان مجازی قرآن گفت: در این طرح افراد به‌صورت تلفنی می‌توانند با كارشناسان مربوطه جهت حفظ موضوعی و یا حفظ ترتیبی ارتباط برقرار كنند كه در این راستا ما 6 كارشناس ویژه بانوان و آقایان را در دانشكده مطالعات تطبیقی قرآن كریم شیراز برای پاسخگویی تلفنی و كمك به علاقه‌مندان جهت حفظ قرآن قرار داده‌ایم.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف فارس ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام وارد سایت حفظ قرآن سازمان اوقاف شده و در آنجا نام خود را ثبت كنند و بعد از آن كارشناسان مربوطه به آنان تماس حاصل می‌كنند همچنین 1-36270820 نیز شماره‌های تماس این كارشناسان مربوط به طرح حفظ مجازی قرآن در شیراز است.

آغاز طرح تربیت حافظان قرآن از بعد از ماه مبارك رمضان
وی با بیان اینكه امسال هفتمین سال اجرای طرح تربیت حافظان قرآن كریم در سازمان اوقاف است، گفت: این طرح در سال جاری در استان فارس از بعد از ماه مبارك رمضان آغاز شد.
جلالی با تصریح اینكه به‌منظور اجرای با شكوه این طرح جلسات هماهنگی در شهرستان‌های مختلف فارس برگزار می‌شود، گفت: مخاطبان ما در این جلسات مسئولان موسسات قرآنی، مسئولان قرآنی شهرستان و نمایندگان حوزه‌های علمیه هستند.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف فارس از آغاز برپایی این نشست‌های هماهنگی از روز گذشته، 12 شهریورماه خبر داد و افزود: روز گذشته در شهرهای قائمیه و كازرون نشست هماهنگی خود را برگزار كردیم و صبح امروز در امامزاده شاهزاده قاسم(ع) فسا برگزار كرده و بعدازظهر نیز در اداره اوقاف داراب این نشست را خواهیم داشت و در هفته آینده نیز این جلسات در چند شهرستان دیگر فارس برگزار خواهند شد.
انتهای پیام

ملیحه داوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
0
0
با عرض سلام وخسته نباشید به نظر اینجانب این طرح کارآمدی لازم رابرای تشویق انس با قرآن خصوصا قشر کودک نوجوان را داشته واز مسببین آن کمال تشکر رادارم
captcha