کد خبر: 3753839
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱

نشست «بررسی تطبیقی نظریه تجدد امثال و حرکت جوهری» برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه ــ نشست علمی «بررسی تطبیقی نظریه تجدد امثال و حرکت جوهری» پنج‌شنبه ۱۹ مهر در قم برگزار خواهد شد.

نشست «بررسی تطبیقی نظریه تجدد امثال و حرکت جوهری» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا؛ این نشست از ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی واقع در خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰، کوچه ۲ برگزار می­‌شود.

در این نشست علمی کارشناسان آقایان حجج اسلام حمید پارسانیا، حسن رمضانی و استاد عبدالرسول عبودیت در محورهای طرح پیشینه و تبیین نظریه حرکت جوهری؛ تبیین نظریه تجدد امثال و حقیقت آن و بیان تفاوت و یا شباهت­‌های این دو نظریه از حیث ماهیت حرکت و قلمرو آن دو و…  سخنرانی می‌کنند.

دبیر علمی نشست بررسی تطبیقی نظریه تجدد امثال و حرکت جوهری را حجت‌الاسلام والمسلمین علی امینی‌نژاد بر عهده خواهد داشت و شرکت در این نشست برای عموم برادران و خواهران آزاد است.

انتهای پیام

captcha