کد خبر: 3754115
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸
كراماتی:

مسجد تنها محل ساخت منبر و محراب نیست

مسجد تنها محل ساخت منبر و محراب نیست گروه اجتماعی ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهر با تأكید بر لزوم بهبود محتوای فرهنگی مساجد گفت: مسجد تنها محل ساخت منبر و محراب نیست.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام سیدحبیب کراماتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهر امروز، 16 مهرماه گفت: مسجد فقط محل ساخت منبر و محراب غیره نیست بلکه باید برای بهبود محتوای فرهنگی آن هم فعالیت‌هایی انجام شود.
وی افزود: مسجد جایگاه رفیع در نزد همه مسلمانان دارد و در قرآن و سخنان اهل بیت(ع) در بیان فضایل آن سخنان زیادی به میان رفته است.
كراماتی با بیان اینکه سیره رسول خدا(ص) مؤید این مطلب است، افزود: زمانی که پیامبر(ص) از مسافرت برمی‌گشتند در مسجد می‌نشست تا یاران به دیدن ایشان بیایند.
وی ادامه داد: تدوین مطالبات و نیازهای مسجد، مرور وضعیت حال و گذشته مسجد، تبیین قداست مساجد، تکریم نیروهای فعال مساجد، توجه به آبادانی مساجد (باطنی و ظاهری)، تلاش برای بهبود محتوای فرهنگی مساجد و ایجاد هماهنگی بین متولیان فرهنگی مساجد از جمله مواردی است كه برای دستیابی به مسجد طراز انقلاب اسلامی بدان توجه داشت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهر اظهار کرد: باید با خوشبو کردن مساجد، حضور در مسجد بعد از شنیدن اذان، رعایت بهداشت مسجد، نخوابیدن در مسجد، محل داد و ستد قرار ندادن مسجد، توجه به روشنایی مسجد و هرکاری که باعث رونق و آبادانی مسجد شود حق آن را ادا کرد.
انتهای پیام

captcha