کد خبر: 3755834
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰
سهرابی:

فرهنگ نقدپذیری را در جامعه گسترش دهیم

گروه فرهنگی ـ مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان اینكه برخی از مسئولان در حوزه نقد وارد نشده‌اند و واقعیت‌های جامعه را نمی‌خواهند بپذیرند تأكید كرد كه باید فرهنگ نقدپذیری در جامعه تسری یابد.

فرهنگ نقدپذیری را در جامعه گسترش دهیم

به گزارش ایكنا از فارس، صابر سهرابی، مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 22 مهرماه در جلسه هماهنگی اختتامیه جشنواره استانی «ابوذر» این استان با بیان اینكه برخی توقع دارند رسانه‌ها، آنچه هست را نیست جلوه دهند، گفت: برخی از مسئولان در حوزه نقد وارد نشده‌اند و واقعیت‌های جامعه را نمی‌خواهند بپذیرند و از این رو باید فرهنگ نقدپذیری در جامعه تسری یابد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث ایجاد انسجام بین بسیج رسانه و سایر نهادها، دستگاه‌ها و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به اینکه این جشنواره‌ها با هدف ایجاد انگیزه و حس رقابت بین رسانه‌ها برگزار می‌شود، اضافه کرد: برای برگزاری جشنواره‌های کشوری در حوزه مطبوعات در شیراز از تمام توان خود استفاده می‌کنیم.
سهرابی با تأکید بر اینکه جشنواره‌های استانی در صورتی که کشوری شوند و در ساز و کار جشنواره‌های کشوری و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شود، از حمایت‌های خاص وزارت خانه برخوردار می‌شوند، یادآور شد: آثار برگزیده جشنواره «ابوذر» به زیور طبع آراسته شود.
انتهای پیام

captcha