کد خبر: 3756348
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹
موسوی عنوان کرد:

بیگانه شدن معروف‌ها؛ هدف جنگ رسانه‌ای دشمنان

گروه فرهنگی - مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان‌ جهاد کشاورزی لرستان هدف از برگزاری همایش‌های فرهنگی را حفظ سلامت اعتقادی دانست و اظهار کرد: بیگانه شدن معروف‌های دینی و خوب جلوه دادن منکرات هدف دشمنان از جنگ رسانه‌ای است.

بیگانه شدن معروف‌ها؛ هدف جنگ رسانه‌ای دشمنان

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام سیدعیسی موسوی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان‌ جهاد کشاورزی لرستان، امروز، ۲۴ مهر در همایش زینبیون که با محوریت نقش بی‌بدیل نماز در تکامل معنویت انسان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، اظهارکرد: همایش زینبیون به همت حوزه نمایندگی ولی‌فقیه سازمان جهاد کشاورزی و با تاکید بر امر نماز است.
وی با ذکر این مطلب که زینبی بودن مستلزم این است که از لحاظ بینش و منش اسلامی باشیم، اضافه کرد: در بینش اسلامی بحث اعتقادات و در منش اسلامی، اخلاقیات مطرح است.
موسوی با ذکر این مطلب که حضرت زینب(س) در یک روز ۱۸ مصبیت دید و خود را حفظ کرد و در دربار یزید فرمود ما جز زیبایی ندیدیم، تصریح کرد: عاشورائیان در راه خدا جهاد کردند.

حفظ سلامت اعتقادی؛ هدف برگزاری همایش‌های فرهنگی
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان‌ جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه امکان ندارد کسی سلامت فکری و اعتقادی سیاسی نداشته باشد و بتواند در راه زینب قدم بردارد، اضافه کرد: داشتن سلامت اعتقادی هدف برگزاری همایش‌های فرهنگی است.
وی به تحمیل جنگ رسانه‌ای و اقتصادی استکبار جهانی بر علیه کشور اشاره کرد و گفت: بیگانه شدن معروف‌ها هدف دشمنان از جنگ رسانه‌ای است این در حالی است که احتکار خانگی کمک به جنگ اقتصادی دشمنان است.
موسوی با ذکر این مطلب که در شرایط کنونی در جنگ اقتصادی هستیم، ادامه داد: اما چون عاشورا را داریم بر مشکلات فائق خواهیم آمد چراکه عاشورا دلگرمی شیعیان است.
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان‌ جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه در سه چیز شفا وجود دارد، تصریح کرد: در قرآن شفا وجود دارد نماز نیز موجب شفای انسان است. کمااینکه در عسل نیز به تایید روایات ما مایه شفا است.

انتهای پیام

captcha