کد خبر: 3763281
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷

برگزاری 50 نشست تخصصی وقف در فارس طی امسال

گروه اجتماعی ـ معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: در شش‌ماهه اول سال جاری،50 نشست تخصصی وقف توسط اوقاف فارس برگزار شده است.

برگزاری 50 نشست تخصصی وقف در فارس طی امسال

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیركل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 21 آبان‌ماه با بیان اینکه برای فرهنگ‌سازی وقف برنامه‌های متعددی در طول سال اجرا می‌شو، گفت: یکی از مهم‌ترین این برنامه‌ها، برگزاری نشست‌های تخصصی وقف با موضوعات و اقشار مختلف است.
وی با تصریح اینكه این جلسات با هدف ایجاد وقف‌های نوین و جدید و همچنین آشنایی با احکام وقف برگزار می‌شوند، گفت: یکی دیگر از اقدامات برای گسترش فرهنگ وقف در جامعه، راه‌اندازی انجمن یاوران وقف از بین اقشار مختلف مردم و هدف از تشکیل این انجمن‌ها آشنایی با امور وقف در راستای ایجاد وقف بر اساس نیاز روز جامعه است.
موسوی اضافه کرد: در شش‌ماهه اول سال جاری، 15 انجمن یاوران وقف در فارس شکل ‌گرفته است و 19 مورد نیز صدور حکم برای اعضا و برگزاری دوره‌های تخصصی برای آنان را داشته‌ایم.
مدیركل اوقاف فارس ادامه داد: دو مورد نیز برگزاری دوره‌های آموزشی توجیهی انجمن یاوران وقف را برای اعضا و در راستای آشنایی آنان به قوانین و احکام وقف برگزار کرده‌ایم.
انتهای پیام

captcha