کد خبر: 3763598
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱

اجرای 2 هزار نیت واقفان فارس طی امسال

اجرای 2 هزار نیت واقفان فارس طی امسال گروه اجتماعی ـ معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس از اجرای بیش از دو هزار نیت واقفان فارس در سال 97 خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام رحیم صفری گرایی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 22 آبان‌ماه با گرامیداشت دهه وقف گفت: اجرای امینانه نیات واقفین، اصلی‌ترین وظیفه اوقاف است و این اداره تمامی تلاش خود را در این راستا به کار می‌گیرد.
وی با بیان اینكه در سال جاری، 2115 نیت واقفان فارس اجرائی شده است، افزود: با توجه به اینكه بیشتر وقفیات فارس با موضوع مذهبی است، 579 اجرای نیت با موضوعاتی شامل توسعه و ترویج فرهنگ قرآن، کتب دینی، روضه‌خوانی، تعزیه‌داری، اعیاد و مراسم مذهبی، اطعام و ادای فرایض دینی را انجام داده‌ایم.
صفری گرائی بیان كرد: اجرای نیات با موضوع خیریه نیز با 579 مورد از دیگر اقدامات اوقاف فارس است که شامل کمک و اعانات، کمک به زوار، دانش آموزان، دانشجویان، ایتام، پرورشگاه‌ها و مؤسسات خیریه و نیکوکاری، ازدواج، دارو و درمان و بستری، آموزشی و پژوهشی، معلولین و دیگر مصارف در این راستا می‌شود.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس افزود: اجرای نیات با موضوع اجتماعی شامل خدمات عمومی، سرمایه‌گذاری، مصارف وقف، مراکز درمانی و آسایشگاه‌ها به تعداد 280 مورد و اجرای نیات واقفین نیک‌اندیش با موضوع مدارس علوم دینی به تعداد 27 مورد نیز بخش دیگری از فعالیت‌های انجام‌شده است.
وی همچنین گفت: اجرای نیات واقفین با موضوع مساجد به تعداد 315 مورد و با موضوع بقاع متبرکه به تعداد 55 مورد از دیگر اقدامات به شمار می‌آید و در موضوع اجرای نیات با موضوع عتبات عالیات نیز 280 مورد اجرای نیت شده است.
انتهای پیام

captcha