کد خبر: 3769219
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱

بانوی ورزشکار شیرازی مدال‌های خود را به حرم رضوی اهدا كرد

بانوی ورزشکار شیرازی مدال‌های خود را به حرم رضوی اهدا كرد گروه اجتماعی ـ طی مراسمی سمیرا ارم، بانوی ورزشکار شیرازی که در رشته تیراندازی با تپانچه مقام قهرمانی جهان را کسب کرده است، مدال طلای خود را به حرم امام رضا(ع) اهدا کرد.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس، سمیرا ارم، بانوی وزرشکار شیرازی که در رشته تیراندازی با تپانچه مقام قهرمانی جهان را کسب کرده است، با حضور در دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی، مدال طلای خود را به حرم امام رضا(ع) اهدا کرد.
جابر مهدیار، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در این مراسم، گفت: سمیرا ارم از قهرمانان جهانی در رشته تپانچه پارالمپیک با همت بلند و نیت خیری که از قبل دارند تصمیم گرفتند مدال طلای مسابقات جهانی خود را تقدیم آستان قدس رضوی کنند.
وی بیان کرد: به زودی مقدماتی فراهم می‌کنیم تا مراسم رسمی در مرکز استان و پس از آن نیز در مشهد مقدس و در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار و مدال ایشان تقدیم این آستان مقدس شود.
سیروس پاك‌فطرت، مسئول کمیته ورزشی خادم‌یاران رضوی استان فارس نیز با تجلیل از کار نیک و پسندیده سمیرا ارم گفت: این ورزشکار قبلا یکی از مدال‌های طلای خود را تقدیم حرم مطهر شاهچراغ(ع) کرده است.
وی بیان کرد: کمیته ورزشی خادم‌یاران رضوی به زودی برنامه‌های خود را در نقاط مختلف استان فارس با محوریت ترویج فرهنگ رضوی در ورزش آغاز می‌کند.
رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس گفت: همچنین به زودی فراخوان برگزاری دروه‌های خادم‌یاران رضوی ویژه ورزشکاران استان فارس اعلام می‌شود تا در پی آن ورزشکاران علاقه‌مند بتوانند به عنوان خادم امام رضا(ع) مشغول خدمت شوند.
سمیرا ارم، ملی‌پوش شیرازی تیم تیراندازی جانبازان و معلولان نیز گفت: سه سال است که تبانچه بادی در 50 متر را کار می‌کنم و تا به امروز هفت مدال طلا و چهار مدال نقره جهانی را کسب کرده‌ام.
وی با بیان اینکه در مسابقات پارآسیایی جاکارتا نایب قهرمان آسیا شدم بیان کرد: در این مسابقات همچنین موفق شدم، رکورد آسیا در تبانچه بادی 10 متر بزنم و به عنوان اولین بانوی ایرانی سهمیه مسابقات 2020 را به‌دست آوردم.
ارم با اشاره به اینکه رکورد 50 متر تپانچه خفیف را سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهان جابجا کرده است، افزود: افتخار این را داشتم از سوی کمیته ملی پارالمپیک به عنوان بانوی برتر و پرچم‌دار کاروان پارآسیایی در جاکارتا باشم و پرچم کشورم را با اقتدار بالا ببرم و هم اکنون نیز سعادت مرا همراهی کرده که در دفتر آستان قدس رضوی در فارس حضور یافته و برای اهدا بهترین مدالم که طلا است را به حرم امام رضا(ع) اعلام کنم.
انتهای پیام

captcha