کد خبر: 3769465
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲

كهن‌ترین مسجد شیراز؛ میزبان بزرگداشت سومین شهید محراب

كهن‌ترین مسجد شیراز؛ میزبان بزرگداشت سومین شهید محراب گروه اجتماعی ـ‌ سی و هفتمین سالگرد شهادت آیت‌الله سیدعبدالحسین دستغیب در سنگر ۴۰ ساله آن عالم ربانی برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، سی و هفتمین سالگرد شهادت سومین شهید محراب انقلاب اسلامی، شهید آیت‌الله سیدعبدالحسین دستغیب، امام جمعه فقید شیراز ‌20 آذرماه جاری، مصادف با روز شهادتشان برگزار می‌شود.
این مراسم در كهن‌ترین مسجد شیراز، مسجد جامع عتیق، سنگر 40 ساله آن عالم ربانی با حضور علما، فضلا، مسئولان، اساتید حوزه و دانشگاه و اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.
زمان این مراسم همزمان با نماز مغرب و عشاء اعلام شده است كه در آن آیت‌الله لطف‌الله دژكام، امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در استان فارس به سخنرانی خواهد پرداخت.
اجرای این برنامه به‌عهده نجم‌الدین شریعتی، مجری برنامه «سمت خدا» شبكه 3 سیمای جمهوری اسلامی ایران است كه در آن حاج صادق آهنگران نیز به مداحی می‌پردازد.
همزمان با سالروز شهادت آن عالم ربانی در ساعت 10 صبح 20 آذرماه طبق سنت هر ساله، مزار شهید آیت‌الله دستغیب كه در حرم مطهر سیدمیرمحمد(ع) قرار دارد، با حضور مسئولان استانی گلباران خواهد شد.
انتهای پیام

captcha