کد خبر: 3807358
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷

کمک ۱۵۰ میلیون ریالی دانش‌آموزان شیرازی به یک خانواده سیل‌زده

کمک ۱۵۰ میلیون ریالی دانش‌آموزان شیرازی به یک خانواده سیل‌زده گروه اجتماعی ـ دانش‌آموزان مجتمع امام رضا (ع) شیراز مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال جهت خرید منزل مسکونی یک خانواده سیل‌زده جمع‌آوری کردند.

به گزارش ایكنا از فارس، زینب هدایتی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه دوشیراز امروز، 9 اردیبهشت‌ماه از جمع‌آوری کمک 150 میلیون ریالی جهت خرید یک باب منزل مسکونی برای یکی از مددجویان آسیب‌دیده سیل توسط دانش‌آموزان مجتمع امام رضا(ع) شیراز خبر داد.
وی در جمع والدین دانش‌آموزان و خیرین این مجتمع اظهار کرد: مسئولان این مجتمع پس از اینکه با همکاری کمیته امداد از آسیب منزل یکی از مددجویان در سیل، خبردار شدند با همکاری سایر دانش‌آموزان مبلغ 150 میلیون ریال جمع‌آوری كردند تا با همکاری چند خیر دیگر منزلی برای این خانواده آسیب دیده که دارای یک دانش‌آموز است، خریداری کنند.
هدایتی در پایان افزود: این اعمال خیر و انسان‌دوستانه در مدارس، باعث ترویج فرهنگ ایثار و مهربانی، کمک به هم‌نوع و نهادینه کردن این موضوع در نونهالان و نوجوانان شده و در رفع مشکلات دانش‌آموزان نیازمند و بی بضاعت و پرورش احساس همدلی و همدردی در بین این آینده‌سازان جامعه تأثیرگذار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha