کد خبر: 3807679
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴

پرداخت ۷ هزار فقره کمک هزینه جهیزیه و ازدواج به نیازمندان فارس

پرداخت ۷ هزار فقره کمک هزینه جهیزیه و ازدواج به نیازمندان فارس گروه اجتماعی ــ هفت هزار و ۳۲۷ نفر از زوج‌های تحت حمایت کمیته امداد فارس در سال ۹۷ با اعتبار ۱۹۰ میلیارد و ۹۲۴ میلیون ریال کمک هزینه خرید جهیزیه و هدیه ازدواج دریافت کردند.

به گزارش ایكنا از فارس، محمد بذرافشان، مدیرکل کمیته امداد استان فارس، امروز، 10 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به همت و مشارکت خیران و نیکوکاران در حال حاضر هیچ زوجی در انتظار دریافت کمک‌هزینه جهیزیه و ازدواج نیست، گفت: بخشی از هزینه‌های تأمین جهیزیه‌ها از محل اعتبارات دولتی و بخشی نیز با مشارکت خیران و مردم نیکوکار تهیه و در اختیار نوعروسان قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از ابعاد مهم توانمندسازی خانوارها توجه به فراهم آوردن زمینه‌های ازدواج به هنگام برای جوانان تحت حمایت است، افزود: توسعه و ترویج ازدواج آسان در بین خانوارها از دیگر اهداف پرداخت کمک‌هزینه خرید جهیزیه و ازدواج است.
بذرافشان، با تقدیر از کمک خیران در تهیه جهیزیه برای نوعروسان بیان کرد: مشارکت مردم و خیران در تأمین جهیزیه، موجب ترویج فرهنگ ازدواج در بین جوانان و کمک به نیازمندان می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد استان فارس یادآور شد: در سال گذشته 6 هزار و 185 نوعروس، 977 نو داماد و 165 کمک هزینه ازدواج مجدد به مددجویان استان با اعتبار 190 میلیارد و 924 میلیون ریال پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در سال 97 هر یک از نوعروس‌ها دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه خرید جهیزیه و هریک از نو دامادها یک ‌میلیون و ۵۰۰ هزارتومان هدیه ازدواج دریافت می‌کنند، گفت: نوعروسان خانوارهای ساکن مناطق محروم سه میلیون تومان و دامادها نیز یک میلیون و ۸۰۰ هزارتومان هدیه ازدواج دریافت کردند که در سال 98 این تعرفه افزایش یافته است.
بذرافشان با تصریح اینکه برای تأمین این تعداد جهیزیه بیش از 190 میلیارد و 924 میلیون ریال هزینه شده است، افزود: از این مبلغ، 26 میلیارد و 945 میلیون ریال از طریق درآمد محلی، 140 میلیارد و 375 میلیون ریال اعتبار دولتی و 23 میلیارد و 604 میلیون ریال از طریق کمک خیران تأمین‌ شده است.
انتهای پیام

captcha