کد خبر: 3813584
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳

مساجد پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند

گروه اجتماعی ـ فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز با یادآوری اهمیت جذب نسل جوان به مساجد گفت: برای نسل نسل جوان به مسجد، باید مساجد ما متحول شده و پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند.

مساجد پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند

به گزارش ایكنا از فارس، موسی زارعی، فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز امروز، 31 اردیبهشت‌ماه در همایش توانمندسازی اركان مساجد و مربیان پایگاه‌های مجری طرح «شهید بهنام محمدی» كه در سالن اجتماعات این ناحیه از سپاه برگزار شد، بر ضرورت ترویج فرهنگ نماز و اقامه نماز جماعت در مساجد به ویژه در بین جوانان تأكید كرد.
وی با بیان اینكه نوجوانان و جوانان ما به طور طبیعی به کارهای نو و افکار جدید علاقه‌مند هستند، افزود: نسل جوان شیفته مطالب و مقالات تازه و سبک‌های نوین روزگار خود هستند؛ به سخنان جدید با کمال دقت گوش می‌دهند و درباره مطالب نو با علاقه فراوان گفت‌وگو می‌کنند، بنابراین برای جذب این نسل به مسجد، باید مساجد ما متحول شوند و پاسخ‌گوی نیازهای روز جوانان باشند.
زارعی در خصوص امکانات مساجد جهت جذب جوانان و نوجوانان گفت: مساجد باید به امکانات و ابزارهای آموزشی و اطلاع‌رسانی روز دنیا مانند کامپیوتر، انواع سایت‌های مذهبی و فرهنگی، برنامه‌های آموزشی در رشته‌های مختلف و ... مجهز شوند و جاذبه‌های کافی را برای جذب نوجوانان و جوانان به خود داشته باشند.
فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز اظهار كرد: وضعیت ظاهری مساجد، طولانی نشدن نمازهای جماعت، ویژگی‌های امام جماعت، کتابخانه، فعالیت کانون‌های فرهنگی، هیئت امنا و ... از عوامل مؤثر در جذب نوجوانان و جوانان به مساجد هستند.
انتهای پیام

captcha