کد خبر: 3815224
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱

مسجدجامع تبریز؛ میزبان اعتکاف رمضانیه

گروه اجتماعی ــ هفتمین اعتکاف رمضانیه طی روزهای ۹، ۱۰ و ۱۱ خردادماه به‌همت هیئت رزمندگان اسلام در استان آذربایجان‌شرقی در مسجد جامع تبریز برگزار می‌شود.

اعتکاف رمضانیه در تبریز برگزار می‌شود

جواد غفاری، مسئول هیئت رزمندگان اسلام در استان‌ در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه هفتمین اعتکاف رمضانیه به‌همت هیئت رزمندگان اسلام در تبریز برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مراسم معنوی طی روزهای 9، 10 و 11 خردادماه، مصادف با 24، 25 و 26 ماه مبارک رمضان در مسجد جامع تبریز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این مراسم با حضور بانوان و آقایان برپا خواهد شد، افزود: روزه‌داران و معتکفان بانو در مسجد آتمیش ستون مسجد جامع و معتکفان آقا در مسجد یاعلی مسجد جامع بیتوته خواهند کرد.

غفاری ادامه داد: مشتاقان برای حضور در این مراسم می‌توانند به سایت http://ziafat-noor.ir مراجعه و تا پایان روز سه‌شنبه، 7 خرداد نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با تاکید براینکه زمان پذیرش معتکفان صرفاً از ساعت 23 روز چهارشنبه هشتم خردادماه تا ساعت 2:30 بامداد پنجشنبه نهم خردادماه است، اضافه کرد: وسایل لازم برای هر معتکف، قرآن و مفاتیح، مهر و جانماز، ملافه، پتو و بالش، لیوان و قاشق، مسواک و سایر لوازم ضروری و شخصی است.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام در آذربایجان شرقی گفت: پیشنهاد این عمل خداپسندانه را آیت‌الله مجتهد شبستری، نماینده سابق ولی فقیه در استان به هیئت رزمندگان اسلام کرد و این نهاد انقلابی و اسلامی نیز برای اولین بار مراسم معنوی اعتکاف رمضانیه را در تبریز برپا نمود که خوشبختانه بعد از تبریز این مراسم در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: براساس روایات، پیامبر اکرم(ص) در کنار دیگر عبادت‌ها، به اعتکاف توجه ویژه‌ای داشت. آن حضرت برای انجام این مهم، بر اعتکاف ماه رمضان، به‌ویژه دهه آخر آن اهتمام می ورزید و آن را با دو حج و دو عمره برابر می‌‌دانست.

غفاری با اشاره به اینکه امروز، 7 خردادماه آخرین مهلت ثبت نام است، اظهار کرد: با عنایت به اینکه ظرفیت خالی برای ثبت نام آقایان و بانوان وجود دارد، هم استانی‌ها و همشهری‌های مومن تبریزی می‌توانند از این فرصت مغتنم نهایت استفاده را برده و در این مراسم معنوی شرکت کنند.

انتهای پیام

captcha