کد خبر: 3858860
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰

بسیج علمی و فناوری، نبوغ جوانان را شناسایی کند

گروه فرهنگی ــ فرمانده سپاه لرستان با بیان این‌که بغض دشمنان از اختراعات جوانان است، گفت: بسیج علم و فناوری در لرستان باید به‌دنبال شناسایی نبوغ جوانان باشد.

بسیج علمی و پژوهشی نبوغ جوانان را شناسایی کندبه گزارش ایکنا از لرستان، مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، امروز شنبه، دوم آذر در هفتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری سازمان بسیج علمی و پژوهشی لرستان، گفت: دشمنان با هزاران شبکه ماهواره‌ای نتوانستند کاری انجام دهند؛ چراکه دل‌های جوانان به‌سمت انقلاب و معنویت است.

وی با ذکر این مطلب که دشمن به ارعاب و ترساندن مردم دل‌ خوش کرده است، اضافه کرد: هر زمانی مردم ما از یک مسئول گله‌مند هستند دشمنان می‌خواهند با جمعیتی کم شرایط را به‌سمت آشوب سوق دهند.

کشکولی با یادآوری این مطلب که آشوبگران در خرم‌آباد به ۲۰۰ نفر نرسیدند، گفت: باید فضایی برای اعتراض مردم در نظر گرفته شود، در این شرایط آشوبگران به معترضان ظلم کردند.

فرمانده سپاه ابوالفضل لرستان با اشاره به این‌که آینده‌پژوهان غربی معتقد بودند که انقلاب اسلامی ایران استحاله خواهد شد اما این دیدگاه آنان اشتباه بود، افزود: دیدگاه دوم آینده‌پژوهان غربی بر مهار انقلاب بود این در حالی‌است که آمریکا تحمل استقلال‌طلبی ملت ایران و سایر کشورها را ندارد و می‌گوید دنیا دهکده است و ما کدخدای دهکده هستیم‌.

وی با ذکر این مطلب که آینده‌پژوهان غربی معتقدند که انقلاب اسلامی ایران پرسش‌های زیادی از غرب دارد که آنان توان پاسخگویی ندارند، ادامه داد: گزینه دیگری که آینده‌پژوهان غربی احتمال می‌دادند این بود که انقلاب اسلامی ایران تکامل و توسعه پیدا کند.

تمدن لیبرال غربی جز شرارت چیزی ندارد

کشکولی با یادآوری این مطلب که تمدن لیبرال غربی جز شرارت و کشتار انسان‌ها چیزی به همراه ندارد، افزود: انقلاب ما بدون چشم‌داشتی در سوریه به ضعفا کمک می‌کند، در مقابل آمریکا داعش را ایجاد کرد و هزینه‌کرد خود را از چاه‌های نفت عراق و سوریه می‌خواهد.

وی با تأکید بر این‌که آمریکا به‌دنبال ربودن مغزهای فکری ما و ترور دانشمندان هسته‌ای است، ادامه داد: ایران قبل از انقلاب از لحاظ علمی در حد صفر بود اما امروز با شعار «ما می‌توانیم» و با ایجاد هزاران هزار شرکت دانش‌بنیان به پیشرفت‌های تکنولوژیکی دست یافتیم به‌طوری‌که در صنعت هوافضا، کشور اول منطقه هستیم.

فرمانده سپاه لرستان با اشاره به این‌که ایران، سنگ‌بنای انقلاب علمی را گذاشته است و بسیج علم و فناوری در لرستان باید به‌دنبال شناسایی نبوغ جوانان باشد که در این راه باید از هم‌افزایی تمام دستگاه‌ها استفاده کند، اظهار کرد: بسیج علمی به‌دنبال پُر کردن خلأها باشد و باید چالش‌ها در تمام بخش‌ها را به‌صورت یک بانک اطلاعاتی جمع‌آوری کند؛ چراکه بغض دشمنان از اختراعات جوانان است.

انتهای پیام
captcha