کد خبر: 3861753
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
آیت‌الله دستغیب:

آموزه‌های قرآنی مبنای اصلی فعالیت‌های فرهنگی است

آموزه‌های قرآنی مبنای اصلی فعالیت‌های فرهنگی است گروه فعالیت‌های قرآنی ــ نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأكید بر اینكه قرآن پایه اصلی و اولیه فعالیت‌های فرهنگی است، گفت: بحمد الهی فعالیت‌های قرآنی در جامعه اسلامی رونق یافته است كه این نعمت حاصل ایثارگری‌ها و خون شهداست و باید شكرگزار این نعمت بزرگ باشیم.

آموزه‌های قرآنی مبنای اصلی فعالیت‌های فرهنگی است

به گزارش ایكنا از فارس، جمعی از مسئولان اجرایی سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، امروز، 13 آذرماه با آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب، تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) دیدار كردند.

آیت‌الله دستغیب در این دیدار با تأكید بر اینكه همه هویت ما قرآن و عترت است، اهمیت توجه به آموزه‌های این دو را در دانشگاه‌ها یادآور شد و گفت: دانشگاه مولد انقلاب است.

وی با یادآوری اصول پیروزی انقلاب اسلامی گفت:‌ اصل قیام و حرکت در مبدأ اسلام، صداقت واقعی در گفتار است و اگر دیگران هم آن را نشنوند ما با خدا تکلم می‌کنیم.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت توجه به كارهای فرهنگی گفت: كار فرهنگی یعنی اینكه اگر مسیر انقلاب اسلامی را منحرف كردند، به جای خودش بازگردانیم و این مسئله باید در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه‌ها لحاظ شود.

وی با تأكید بر اینكه قرآن پایه اصلی و اولیه كارهای فرهنگی است، گفت: بحمد الهی فعالیت‌های قرآنی در جامعه اسلامی رونق یافته است كه این نعمت حاصل ایثارگری‌ها و خون شهداست و باید شكرگزار این نعمت بزرگ باشیم.

آیت‌الله دستغیب با بیان اینكه هنوز راه زیادی در این زمینه در پیش داریم، به برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان اشاره كرد و گفت: این كار بسیار بزرگی است كه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.

وی با تصریح اینكه هر نوع كمك و خدمتی كه لازم باشد برای اجرای این جشنواره ارائه خواهیم كرد، گفت: فضای حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است و می‌توانند از ظرفیت آن استفاده كنند.

انتهای پیام
captcha