گروه اجتماعی ــ رئیس اوقاف خرمآباد گفت: زمین مسجد حضرت ابوالفضل(ع) روستای شیرخانی به مساحت ۲۵۰ مترمربع از طرف اهالی روستا وقف شده و با کمکهای خیرین و اوقاف در حال ساخت است.
حجتالاسلام نجفی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرمآباد در گفتوگو با ایکنا از لرستان، به عملیات بتنریزی سقف مسجد حضرت ابوالفضل(ع) روستای شیرخانی از توابع بخش زاغه شهرستان خرمآباد اشاره کرد و گفت: زمین این مسجد توسط اهالی روستا وقف شد و با کمک خیران و اوقاف شهرستان و ادارهکل اوقاف و امور خیریه لرستان عملیات بتنریزی سقف آن انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت مسجدسازی از نگاه آیات و روایات، افزود: همانطور که خیران تا الان در ساخت مسجد مشارکت داشتهاند، امیدواریم در ادامه با کمکهای مالی خود در ساخت و تکمیل این مسجد قدم بردارند.
نجفی گفت: ساخت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) روستای شیرخانی به مساحت ۲۵۰ مترمربع، در راستای انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک با بنیاد برکت و تحت نظارت دفتر فنی معاونت بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه در حال اجراست.
انتهای پیام