کد خبر: 3867465
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۱

نقش مالیات بر ارزش افزوده در تحقق عدالت اجتماعی

نقش مالیات بر ارزش افزوده در تحقق عدالت اجتماعی گروه سیاست و اقتصاد ـ مدیركل امور مالیاتی استان فارس با اشاره به اهمیت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در راستای تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی گفت: نقش مالیات برارزش افزوده در توسعه و رفاه عمومی انکارناپذیر است.

به گزارش ایكنا از فارس، ناصر هاشمی، مدیرکل امور مالیاتی استان فارس امروز، 8 دی در جمع خبرنگاران، پرداخت مالیات برارزش افزوده را در راستای تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی مهم دانست و گفت: نقش مالیات برارزش افزوده در توسعه و رفاه عمومی انکارناپذیر است.
وی، به شرایط بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش قانون مالیات‌های مستقیم و ارزش افزوده اشاره و اضافه کرد: با هدف رونق تولید و حمایت از فعالان اقتصادی، رعایت اصل تکریم ارباب‌رجوع و حقوق شهروندی و افزایش رضایت‌‌مندی مودیان مالیاتی، ب راساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور، بخشودگی جرائم مواد ۱۶۹، ۱۹۳، 190، 197 و 199 قانون مالیات‌های مستقیم و مواد ۲۲ و ۲۳ ارزش افزوده برای اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی قابل اجراست.
مدیرکل امور مالیاتی فارس افزود: در صورت پرداخت مانده بدهی قطعی شده از تاریخ اول تا پایان دی‌ماه امسال برای مودیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری و پروانه کسب تولیدی از مراجع ذیربط، معادل ۹۴ درصد جرایم قابل بخشش و برای سایر مودیان ۸۸ درصد جرایم قابل بخشش است.
هاشمی ادامه داد: در صورت پرداخت مانده بدهی قطعی شده از تاریخ اول بهمن تا پایان امسال برای مودیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری و پروانه کسب تولیدی از مراجع ذیربط، به ازای هر ماه معادل ۲ درصد و برای سایر مودیان معادل ۴ درصد، از درصد بخشودگی نسبت به دی‌ماه کسر خواهد شد.
وی یادآور شد: برای بخشودگی جرایم در اجرای این بخشنامه، مودیان می‌توانند حداکثر تا تاریخ بیستم اسفندماه امسال درخواست بخشودگی جرایم را به اداره امور مالیاتی تسلیم کنند تا براساس این بخشنامه مشمول بخشودگی شوند.
هاشمی همچنین گفت: مودیان مالیات برارزش افزوده تا ۱۵ دی‌ماه فرصت دارند از طریق سامانه الکترونیکی www.evat.ir نسبت به تکمیل اظهارنامه دوره پاییز ۹۸ و پرداخت مالیات متعلقه اقدام کنند.
وی افزود: بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم، مودیان مالیات برارزش افزوده تا ۱۵ روز پس از پایان هر فصل فرصت دارند که اظهارنامه دوره مربوطه را تکمیل کنند، در غیر این صورت مشمول جریمه خواهند شد.
هاشمی همچنین گفت: تا پایان آبان‌ماه امسال و از محل درآمد مالیات‌های غیرمستقیم بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال عوارض وصول و به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و عشایر استان واریز شده است.
وی با بیان اینکه طی هشت ماه منتهی به پایان آبان امسال 1۳۶۸ میلیارد ریال عوارض به شهرداری شیراز و بیش از ۱۳۲ میلیارد ریال نیز به دهیاری‌های شهرستان شیراز واریز شده است، گفت: البته شهرداری‌های سایر مناطق استان به جز شیراز نیز 1348 میلیارد ریال و دهیاری‌ها و عشایر استان نیز ۹۹۷ میلیارد ریال دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام
captcha