کد خبر: 3867667
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
آیت‌الله دستغیب:

حمایت از ولایت مرد میدان می‌خواهد

حمایت از ولایت مرد میدان می‌خواهد گروه سیاست و اقتصاد ـ نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرازهایی از زیارت وارث گفت: بیش از 13 قرن است كه مسئله حمایت از ولایت را در این زیارت مطرح می‌كنیم و این مسئله حرف بزرگی است و مرد میدان می‌خواهد.

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب، تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) امروز، 9 دی‌ماه در دیدار با جمعی از جانبازان دوران دفاع مقدس استان فارس كه به‌مناسبت بزرگداشت حماسه 9 دی برگزار شد، با ذكر این نكته كه اعلام حمایت از ولایت، مسئله‌ای است که ما بیش از ۱۳ قرن است که در زیارت وارث مطرح می‌کنیم، ‌گفت: «یا لَیتَنا کنّا مَعَک» حرف بزرگی است که واقعا مرد میدان می‌طلبد.
وی افزود: امروز نیز كسانی هستند كه در هر شرایطی حمایت از رهبری را اعلام می‌کنند و در عمل هم ثابت کرده‌اند که نمونه آن‌ها شهدا و جانبازان هستند اما در مقابل برخی افراد با وجود اینکه فکر می‌کنند ایمان دارند اما در امتحان پیروی از ولایت بد عمل كرده و رفوزه می‌شوند، مانند کوفیان که از امام حسین(ع) دعوت کرده و تصور نمی‌كردند که این مسئله دعوت از امام، به جانفشانی و حمایت نیاز دارد و متاسفانه شد آنچه نباید می‌شد.
آیت‌الله دستغیب ادامه داد: عین این مطلب در جامعه امروز ما نیز ساری و جاری است و متأسفانه در جامعه افرادی وجود دارند كه علی‌رغم اینکه اهل نماز و مسجد هستند و وضع مالی خوبی نیز دارند، اما مع‌الاسف اشرار را از مردم عادی تفکیک نمی‌کنند.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود گفت: ما در شرایطی قرار گرفتیم که در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب دائماً در معرض امتحانات الهی یکی پس از دیگری قرار گرفته‌ایم که هر از چندی بروز می‌کند و به اقتضای اینکه خداوند علیم، به تمام امور آگاه است، این امور که بعضاً به‌صورت فتنه خود را نشان داده و شعله کشیده است، خاموش و اطفا شده است.
وی اضافه كرد: افرادی که صحنه‌گردانان فتنه‌ها بوده‌اند تنها یک نقطه اشتراک داشته و یک هدف واحد را دنبال می‌كردند و آن براندازی نظام الهی جمهوری اسلامی است که منبعث از یک انقلاب الهی به رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی(ره) است که دشمنان نتوانسته و نخواهند توانست به این هدف شوم دست یابند.
آیت‌الله دستغیب یادآور شد: جریان فتنه که روزی به نام فتنه‌گر، روزی به نام اشرار و یا اغتشاشگر و منافقین هستند، همگی با هم یكی هستند و پشت گرمی آنان رسانه‌های بیگانه و معاند است که در قضایای اخیر نیز مشاهده كردیم که عوامل مزدور و سرسپرده‌های آنان در داخل شروع به تخریب اموال عمومی كردند.

هوشیاری مثال‌زدنی مردم ایران در اغتشاشات اخیر
وی با بیان اینكه در اغتشاشات اخیر با بصیرت و هوشیاری مثال‌زدنی مردم شریف ایران اسلامی و با جداکردن راه خودشان از آشوبگران، تمامی کِید و نقشه‌های دشمنان نقش بر آب شد، گفت: دشمنان مجدداً می‌خواستند غوغایی دیگر در روز پنج‌شنبه، 5 دی‌ماه جاری برپا كنند اما مشاهده كردیم كه هیچكس با آنان همراهی نكرد و این وعده خداوند است كه كسانی كه او را یاری می‌دهند، یاری می‌شوند.
رئیس جامعه روحانیت شیراز در ادامه با بیان اینكه شهدا و جانبازان نقش عظیمی در حیات معنوی جامعه دارند، فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره شهدا و جانبازان و ایثارگران را یادآور شد و گفت: معظم‌له فرمودند ما در زندگی شبانه‌روزی نباید از یاد شهدا و جانبازان و ایثارگری آن‌ها غافل شویم و مسئولان باید به این نکته توجه داشته باشند.

مجاهدت و شهادت؛ برترین نماد انقلاب
آیت‌الله دستغیب تأكید كرد: مردم انقلابی مومن و بصیر هم توجه دارند که نباید جریان فکری دنیایی غلط و ناپاک که به فراموشی سپردن نمادهای انقلاب، که یکی‌ از این نمادها و برترینش مجاهدت و شهادت در راه خدا است، غلبه پیدا كند و در مقابل، این تجلیل و بزرگداشت یاد شهدا و رشادت‌های جانبازان خط بطلانی است بر آن حرکت و فکر خبیثانه که امروز در جای جای ایران اسلامی شاهد برگزاری یادواره شهدا و زنده نگه داشتن یاد ایشان هستیم.
وی بیان كرد: متأسفانه گاهی برخی افراد به بهانه مسئولیتی، در دستگاه‌های اجرایی نفوذ كرده‌اند، مثلاً فردی می‌گوید عکس شهدا را از معابر عمومی شهر بردارید که این قبیل کارها با ماهیت و روحیه مردم سازگار نیست و این فرد نمی‌تواند از منصب خود سوءاستفاده کند زیرا مردم ما مردمی آگاه هستند.

خط مشی مسئولان تبعیت از ولایت باشد
نایب رئیس شورای حوزه علمیه فارس همچنین گفت: در حال حاضر سخت ترین شرایط اقتصادی برای مردم و جامعه وجود دارد و دلسوزان انقلاب نسبت به این موضوع انتقاد دارند و از این مسئله غافل نیستند و این سخن را به کسانی که مجریان دولت در رده‌های مختلف هستند در قالب نقد مشفقانه بیان کرده و دلسوزانه تأکید دارند خط مشی شما مسئولین دولتی باید بر مبنای بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) باشد چرا که تبعیت از ایشان یک اصل اعتقادی است.

برنامه‌ریزان اقتصادی سلیقه‌های شخصی خود را اعمال نكنند
وی با یادآوری فرمایشات امام راحل گفت: امام خمینی(ره) فرمودند فردی را که خبرگان ملت او را به عنوان رهبر انتخاب كند، اطاعت از او واجب است؛ معنایش این است که ما از نظر اعتقادی به این اصل باور داریم که راه رستگاری همین است، کسانی که در برنامه‌ریزی و اجرائیات و امور معیشتی مردم اهتمام دارند، توجه کنند که سلیقه‌های شخصی خودشان را اعمال نكنند و کار به جایی نرسد که فشارها روی آحاد جامعه باشد.
آیت‌الله دستغیب با اشاره به مشكلات معیشتی گفت: با وجود این مسائل ببینید به لطف خدا چقدر مردم صبوری داریم که درک می‌کنند و اگر کوچکترین اشتباهی صورت گیرد و زمینه برای ورود آشوبگران فراهم شود با پاسخ دندان‌شکن مردم مواجه می‌شوند که نمونه‌ای از بصیرت ملت شرف و فهیم ایران اسلامی، قضیه ۵ دی بود که علی‌رغم تبلیغات گسترده معاندین کوچک‌ترین حرکتی در هیچ جای کشور رخ نداد و تودهانی محکمی به شبکه‌های معاند و اربابان آن‌ها بود که منتظرند به خیال واهی خودشان مثلا یک روزی جریانی واقع شود و به این نظام و انقلاب ضرر برسانند.
رئیس حوزه علمیه رضویه شیراز ادامه داد: فراموش نکنیم که به تصریح قرآن کریم همواره در معرض امتحان الهی قرار داریم و خدا ما را ثابت قدم می‌خواهد و این را بدانید که حرکت انقلاب با وجود رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) بیمه و تضمین شده است و باید خدا را شاکر باشیم که چنین نعمت بزرگی به ما عنایت کرده است.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود گفت: جانبازان نه تنها از اولیای خدا بر بلکه از خواص اولیای خدا هستند و این یک واقعیت است که امیر مومنان حضرت علی(ع) در خطبه 27 نهج‌البلاغه بیان فرمودند.
وی افزود: در این خطبه نه فقط اولیای خدا بلکه از بین اولیا نیز بر روی خواص آن‌ها تاکید شده است و کافی است که پرده از روی چشم افراد، عقب رفته و ملکوت را ببینند و جایگاه این اشخاص به آن‌ها نشان داده شود.
آیت‌الله دستغیب ادامه داد: این حقایقی که در لسان قرآن و روایات است، به این معناست که با چشم ظاهر این عالم نمی‌توانیم این حقایق را درک کنیم ولی نسبت به آن‌ها باور داریم.

انتهای پیام
captcha