کد خبر: 3867993
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰

هدف اسلام تقویت جبهه فضائل و تعدیل جبهه رذایل است

هدف اسلام تقویت جبهه فضائل و تعدیل جبهه رذایل است گروه اجتماعی ـ امام جمعه موقت شیراز با بیان اینكه تمام انبیای الهی آمدند تا صفات خود را در انسان‌ها تقویت كنند، گفت: اسلام آمد تا جبهه فضائل را تقویت و جبهه رذائل را تعدیل سازد.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوفاضل رضوی اردکانی، امام جمعه موقت شیراز امروز، 10 دی‌ماه در مراسم اختتامیه نهمین دوره بصیرت غیر تمرکزی فرماندهی انتظامی استان فارس، گفت: انسان پیچیده‌ترین مخلوق خداوند است و انبیای الهی آمدند تا صفات خوب را در انسان‌ها زنده کنند.
وی با تأکید بر تزکیه نفس و حسن خلق، کارکنان نیروی انتظامی را مزین به این صفات دانست و گفت: اسلام آمد تا جبهه فضائل را تقویت و جبهه رذائل را تعدیل سازد.
امام جمعه موقت شیراز تأکید کرد: کارکنان نیروی انتظامی با دارا بودن این صفات خوب، باید در مأموریت‌های خود از مدار عقل خارج نشده و کظم غیظ داشته باشند.
رضوی اردکانی گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی در حوادث و اغتشاشات آبان‌ماه، با بصیرت و شجاعت وارد شد و جا دارد از این حضور ارزشمند و عقلایی نیروی انتظامی تقدیر و تشکر داشته باشم.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی مورد احترام مردم است، افزود: هدف همه شما باید خدمت به خلق خدا باشد و اگر خدمت را با دیدی الهی نگاه کنیم، بسیار ارزشمند خواهد شد.
امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه پلیس ایران، پلیسی مکتبی و اسلامی است، گفت: کارکنان نیروی انتظامی از تزکیه نفس و حسن خلق برخوردار هستند.

انتهای پیام
captcha