به گزارش ایکنا از لرستان، احسان حسینی، رئیس اداره اطلاعات پلیس فتا لرستان امروز، یازدهم دی در جلسه هماندیشی قضایی و پلیسی با اهالی رسانه و فعالین مجازی در پیشگیری از جرائم انتخاباتی که در محل دادگستری لرستان برگزار شد، با بیان اینکه پلیس فتا در شهرهای خرمآباد، بروجرد، دورود و کوهدشت فعالیت دارد، افزود: تیم رصد شش نفره برای رصد کردن فضای مجازی تشکیل دادیم.
وی ادامه داد: در شهرهای خرمآباد، کوهدشت و بروجرد تخلفاتی دیده شده و برخورد کردیم و کمترین مشکلات را در شهرستان خرمآباد داریم.
رئیس اداره اطلاعات پلیس فتا لرستان گفت: طی چندماه گذشته کاندیداهایی که هنوز تایید صلاحیت نشدند گروههایی با اسم متفاوت تشکیل و فعالیت داشتند که با این افراد برخورد شده و اسامی را به شورای نگهبان اعلام کردیم.
حسینی گفت: متاسفانه برخی نظرسنجیهایی که توسط کانال کاندیداها در فضای مجازی منتشر شده منجر به تشویش اذهان عمومی شده که باید از این رفتارها جلوگیری شود.
انتهای پیام