کد خبر: 3868292
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸

داوران جشنواره منطقه‌ای «اتودهای نمایشی لرستان» معرفی شدند

گروه فرهنگی ــ شهره سلطانی، بهناز جعفری و محسن حسن‌زاده طرح‎ها و اتودهای نمایشی راه‎یافته به جشنواره هشتم «اتودهای نمایشی لرستان» را داوری می‎کنند.

داوران جشنواره منطقه‌ای «اتودهای نمایشی لرستان» معرفی شدندبه گزارش ایکنا از لرستان، به‌نقل‌از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ازنا، پس‌از بررسی‌های صورت گرفته و با حکم احمدحسین فتایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و دبیر جشنواره، هیئت داوران جشنواره منطقه‌ای «اتودهای نمایشی لرستان» معرفی شدند.

بنا بر این گزارش، هنرمندان بهناز جعفری، شهره سلطانی و محسن حسن‌زاده به عنوان داوران هشتمین جشنواره منطقه‌ای اتودهای نمایشی ازنا انتخاب شدند.

یادآور می‏‌شود، جشنواره منطقه‌ای اتودهای نمایشی ازنا جشنواره‌ای خلاق و نو است که اولین دوره آن در سال ٨١ به‌همت و ابتکار هنرمندان تئاتر این شهرستان برگزار شد و تاکنون هفت دوره آن برگزار شده است.این رویداد، دوازدهم دی‌ماه با حضور هنرمندان استان‌های لرستان، مرکزی، کرمانشاه و همدان در سالن هلال احمر ازنا برگزار می‌شود.

از میان ۱۳۲ طرح ارسالی به دبیرخانه این جشنواره، ۱۲ طرح نمایشی از سوی هیئت بازخوان واجد شرایط حضور در مرحله پایانی شناخته شده و در این رویداد نمایشی به اجرا در خواهند آمد.

 هشتمین جشنواره اتودهای نمایشی استان لرستان با حمایت‌های معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل هنرهای نمایشی این معاونت و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و با مشارکت انجمن هنرهای نمایشی لرستان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای نمایشی، شورای اسلامی شهر و شهراری ازنا برگزار می‌شود.آیین اختتامیه این جشنواره روز پنج‌شنبه، دوازدهم دی‎ماه جاری از ساعت ۱۵:۳۰ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha