کد خبر: 3870058
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
از فردا شب انجام می‌شود؛

آغاز سوگواری‌ دهه اول فاطمیه در حرم شاهچراغ(ع) همراه با بزرگداشت سردار دل‌ها

آغاز سوگواری‌ دهه اول فاطمیه در حرم شاهچراغ(ع) همراه با بزرگداشت سردار دل‌ها گروه اجتماعی ــ سوگواری‌های دهه اول فاطمیه از شامگاه چهارشنبه، ۱۸ دی‌ماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) همراه با سخنرانی مذهبی و مداحی آغاز می‌شوند.

به گزارش ایكنا از فارس، حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) مطابق روال هر سال، در ایام دهه فاطمیه میزبان خیل عظیم سوگواران و عاشقان خاندان عصمت و طهارت است.

مراسم‌ سوگواری دهه اول فاطمیه در سال جاری در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) از شامگاه چهارشنبه، 18 دی‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء آغاز خواهند شد.

در شامگاه چهارشنبه، 18 دی ماه حجت‌الاسلام والمسلمین جمال‌الدینی سخنرانی و اسلام میرزایی از مداحان اهل بیت(ع) به مداحی و و سوگواری می‌پردازد.

دومین شب سوگواری در شامگاه پنج‌شنبه،‌19 دی‌ماه مصادف با هفتمین روز شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی نیز در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.

در این مراسم كه بعد از نماز مغرب و عشاء آغاز می‌شود، آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده ولی فقیه در استان فارس سخنرانی و صادق آهنگران، مداح معروف كشورمان نیز مداحی و مرثیه‌سرایی خواهد كرد.

یادآور می‌شود، این مراسم‌ها به‌همت آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع)، شورای هیئات مذهبی شیراز، بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و نهاد نماینده ولی در استان فارس و امام جمعه شیراز برگزار می‌شوند.

انتهای پیام
captcha