گروه اجتماعی ــ مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و زوج نخبه جوان شهید سانحه هوایی اخیر محمد صالحه و زهرا حسنی سعدی در مسجد امام حسین(ع) قم برگزار شد.
به گزارش ایکنا از قم، مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و زوج نخبه جوان شهید سانحه هوایی محمد صالحه و زهرا حسنی شامگاه شنبه، 21 دی ماه در مسجد امام حسین(ع) قم برگزار شد.
در این مراسم که با حضور تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آیتالله سیداحمد خاتمی، استاندار، جمعی از مسئولان و مردم قدرشناس قم برگزار شد، شرکتکنندگان با قرائت فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدان، برای آنان علو درجات را از درگاه الهی مسئلت کردند.
شهیدان محمد صالحه و همسرش زهرا حسنی سعدی دو دانشجوی نخبه کشور در رشتههای رایانه و فیزیک و در حال ادامه تحصیل در کشور کانادا بودند که در سانحه هوایی بامداد چهارشنبه گذشته به شهادت رسیدند.