گروه سیاست و اقتصاد ـ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از اختصاص بیش از 678 میلیارد و 500 میلیون تومان برای ایجاد شغل در این استان خبر داد. 
به گزارش ایکنا از فارس، سهراب مختاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس امروز، 6 بهمن در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان گفت: بیش از ۶٧٨ میلیارد و ۵٠٠ میلیون تومان برای ایجاد ١٠ هزار شغل در استان در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: تسهیلات ارائه شده در قالب پنج هزار و ۴٠١ طرح و از محل اعتبارات اشتغال روستایی و فراگیر به این طرحها پرداخت شده است.
مختاری در خصوص طرحهای بهره برداری شده نیز گفت: بیش از ٣ هزار و ٩٧٠ طرح با اشتغالزایی بیش از هشت هزار و ٢۴۴ نفر و اعتبار ٣۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس به اشاره به اینکه تمام اطلاعات دریافت کنندگان تسهیلات اشتغال در تارنمای ویژهای به صورت عمومی انتشار یافته، خاطرنشان کرد: در حوزه ورزش و جوانان از مجموع طرحهایی که به وزارت کار و تعاون ارائه شده تاکنون بیش از سه میلیارد و ۵٠٠ میلیون تومان تسهیلات پرداخته شده است که البته ٢۶ میلیارد تومان پروژه در قالب ورزش و جوانان نیز به صندوقها هم معرفی شدهاند.
وی با اشاره به فعالیت شرکتهای کاریابی نیز بیان کرد: در سال ٩٧ بیش از ۵ هزار نفر به مشاغل مختلف معرفی شدهاند و امسال نیز این تعداد به ۵ هزار و ٣٢٨ نفر رسیده است.
انتهای پیام