کد خبر: 3879693
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹

خدمات‌رسانی ۱۲۶ گروه جهادی در مناطق سیل‌زده بلوچستان

مسئول بسیج سازندگی سیستان‌وبلوچستان گفت: از لحظه وقوع سیلاب تاکنون ۱۲۶ گروه جهادی کار امدادرسانی را برعهده داشته‌اند و تا امروز به ۹ هزار و ۶۱۰ نفر در مناطق سیل‌زده جنوب این استان خدمات‌رسانی شده است.

خدمات‌رسانی ۱۲۶ گروه جهادی در مناطق سیل‌زده بلوچستان

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌ نقل از روابط عمومی سپاه استان، علی‌اکبر جعفری، مسئول بسیج سازندگی استان گفت: از لحظه وقوع سیلاب تاکنون ۱۲۶ گروه جهادی کار امدادرسانی را برعهده داشته‌اند و تا امروز به ۹ هزار و ۶۱۰ نفر در مناطق سیل‌زده جنوب این استان خدمات‌رسانی شده است.

وی ادامه داد: همچنین هشت گروه جهادی از سایر استان‌های کشور نیز در مناطق سیل‌زده جنوب این استان مشغول به خدمات‌رسانی بودند.

مسئول بسیج سازندگی استان افزود: توزیع اقلام معیشتی، تعمیر واحدهای مسکونی، طبخ غذا و همچنین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از جمله اقدامات گروه‌های جهادی در مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان است.

جعفری با بیان اینکه مهندسان جهاد کشاورزی در حال حاضر مشغول لایروبی زمین‌های کشاورزی خسارت‌دیده ناشی از سیلاب با ادوات مهندسی سپاه هستند، اظهار کرد: گروه‌های جهادی سیستان و بلوچستان در حوزه روستاها و حاشیه شهرهای مناطق سیل‌زده جنوب این استان مشغول خدمات‌رسانی هستند.

وی گفت: گروه‌های جهادی ظرفیت بسیار خوبی برای امدادرسانی به آسیب‌دیدگان ناشی از سیلاب هستند زیرا آنان با عشق و علاقه به‌دنبال خدمت هستند.

این مقام مسئول بیان کرد: متأسفانه سیلاب اخیر خسارت‌های بسیار زیادی به زیرساخت‌ها و منازل مسکونی مردم جنوب سیستان و بلوچستان وارد کرده که نیاز است مسئولان و خیران با همت بیشتری به‌دنبال رفع این مشکلات باشند.

انتهای پیام
captcha