کد خبر: 3883027
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴

مبارزه همه جانبه حوزه فرهنگ با کرونا ادامه دارد

مبارزه همه جانبه حوزه فرهنگ با کرونا ادامه دارد مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از انجام اقدامات و مبارزه همه جانبه حوزه فرهنگ و ادب و هنر با ویروس کرونا خبر داد و گفت: فرهنگ‌وران، اصحاب رسانه‌های استان و غیره برای مبارزه با شیوع كرونا، اقدامات متعددی را به‌صورت روزانه در سطح استان انجام می‌دهند.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، صابر سهرابی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس امروز، 13 اسفندماه از انجام اقدامات و مبارزه همه جانبه حوزه فرهنگ و ادب و هنر با ویروس کرونا خبر داد و گفت: در این مسیر تمامی بخش‌ها اعم از فضای مجازی و سیستم اداری، خدماتی، مالی، حراست، روابط عمومی، فرهنگی و هنری و انجمن‌ها در شیراز و شهرستان‌ها با جدیت کامل در تکاپو و اقدام‌های موثر هستند.

وی با بیان اینکه تمام تمهیدات بهداشتی در ورودی و معابر مهم اداره‌کل و شهرستان‌ها و همچنین مکان‌های داخلی کاملا رعایت می‌شود، گفت: در قالب پوستر و بنر و همچنین اخبار و اطلاعیه‌های توسط  پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل نیز به همراه خبرگزاری‌ها و مطبوعات و صدا و سیما در حال گزارش‌های لازم و بروز هستیم و امیدواریم با یاری خدای مهربان و همت دست‌اندرکاران و مردم شریف فارس این بیماری هر چه زودتر ریشه‌كن شود.

سهرابی به موارد دیگری از جمله، اعلام تعطیلی تمام برنامه‌های فرهنگی هنری، افتتاحیه و اختتامیه نگارخانه‌ها، تعطیلی آموزشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و هنری و کلاس‌های گروهی اشاره كرد و گفت: در این راستا شورای فضای مجازی نیز با همت کامل در انتشار مطالب ویژه در پیشگیری بیماری و هشدارهای لازم برای عدم سوءاستفاده از فضای اینترنتی کار خود را از پیش آغاز کرده و در حال انجام روزانه است.

رئیس شورای فضای مجازی فارس ادامه داد: اصحاب فرهنگ و ادب و هنر و علاقه‌مندان به فعالیت‌های روزانه این حوزه‌ها می‌توانند از طریق جراید، خبرگزاری‌ها و صدا و سیما و همچنین پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به آدرس اینترنتی fars.farhang.gov.ir  و همچنین دبیرخانه شورای فضای مجازی استان فارس که در کانال‌های رسمی خود و همین سایت اعلام می‌شود، توجه کنند.

وی بیان كرد: گزارش فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس را می‌توان به موارد دیگری همچون حوزه اطلاع‌رسانی عمومی و تولید محتوا ( انتظارات متناسب با رسالت و اهداف این اداره‌کل)، تشکیل کمیته سلامت روانی – اجتماعی کنترل ویروس کرونا با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گروه تولید محتوا  و انتشار محتوا، تشکیل گروه مدیران واتس‌آپ استان فارس، تشکیل گروه مدیران صفحات اینستاگرام، تشکیل گروه فضای مجازی و اصحاب رسانه، تشکیل گروه مدیران ارشد استان فارس و درج محتوای تولیدی دراینستاگرام اشاره کرد.

سهرابی افزود: علاوه بر این‌ها ارسال محتواها برای روابط عمومی 220 دستگاه اجرایی و ادارات استان، ارسال محتواها به گروه‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، صدور 3 اطلاعیه در خصوص شایعات در فضای مجازی توسط شورای فضای مجازی استان، درج محتواهای مربوطه در رسانه‌های بر خط و مطبوعات، معرفی صفحه سایت مرجع کرونا ویروس جدید علوم پزشکی به جامعه، پاسخگویی به شبهات مدیران گروه‌های واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام در خصوص ویروس جدید از دیگر فعالیت‌های این حوزه هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس بیان كرد: ارسال گزارش‌های دریافتی مردمی شایعات به پلیس فتا و پیگیری آن، ارسال محتواهای تولیدی به بیش از 200 گروه واتس آپی، درج محتواهای تولیدی در وضعیت‌های واتس‌آپی و اینستاگرامی کاربران استان فارس و سایر استان‌ها، ارسال محتواهای تولیدی به گروه اطلاع‌رسانی سایر ادارات از طریق مدیران روابط عمومی، برگزاری جلسه شورای فضای مجازی استان فارس در خصوص شایعات پیشگیری و مراقبت در فضای مجازی با موضوع کرونا، مشاوره در امور فضای مجازی به ادارات و سازمان‌ها در خصوص مقابله و پیشگیری از کرونا از دیگر اقدامات است.

وی گفت: درباره انتظارات از همه سازمان‌ها و ادارات کل و فضای اداری و آماده‌سازی محیط اداره‌کل نیز تشکیل کارگروه مقابله با ویروس کرونا در سطح ستاد اداره‌کل، اطلاع‌رسانی کلیه بخشنامه‌های وارده و جزوات آموزشی از سوی استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی استان از طریق اتوماسیون اداری و ایمیل به کارکنان ستاد و ادارات تابعه شهرستان، صدوربخشنامه عدم ثبت حضور و غیاب انگشتی از طریق دستگاه الکترونیکی، نظافت و ضدعفونی كردن روزانه و ساعتی کلیه دفاترکاری، راه پله‌ها، نرده‌ها، راهروها، سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه، تالار و سالن اجتماعات در ساختمان اصلی و ادارات تابعه و همچنین سم‌پاشی بعد از تعطیلی اداره در شب‌ها، لغو برگزاری کلیه جلسات، همایش‌ها، نشست‌ها، جشنواره‌ها، برنامه فرهنگی هنری، کنسرت‌ها و... ، نمایشگاه‌های هنری در نگارخانه‌ها و لغو برگزاری کلیه دوره‌های آموزشی مراکز هنرآموزی، آموزشگاه‌ها و ....در همین راستا انجام شده است.

وی اضافه كرد: همچنین مکاتبه با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به‌منظور تهیه مواد ضدعفونی‌کننده، دستکش، ماسک و خریداری مواد ضدعفونی‌کننده، ماسک و دستکش از مراکز بهداشتی جهت دراختیار گذاردن کارکنان صورت گرفته است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس در پایان گفت: توزیع روزانه مواد ضدعفونی و دستکش درمیان تک تک کارکنان و دفاتر کاری ایشان، ابلاغ بخشنامه کاهش ساعت کاری کارکنان، تهیه و نصب بنر و پوستر رعایت نکات بهداشتی و مبارزه با ویروس کرونا و نصب آن درمبادی ورودی اداره‌کل و ساختمان‌های تابعه، راه‌اندازی کیوسک بهداشتی در ورودی ساختمان اداره‌کل به‌منظور ضدعفونی كردن مراجعین به ساختمان، ضدعفونی مستمر فضای آسانسور و دکمه‌های آن توسط خدمات، برگزاری دوره آموزش رعایت بهداشتی ویژه کارکنان، ارائه خدمات به‌صورت الکترونیکی و ارسال درخواست‌ها و مکاتبات به ایمیل دبیرخانه جایگزین مراجعه حضوری، لغو کلیه مأموریت‌های غیرضروری برون و درون استانی کارکنان، سم‌پاشی تمامی خودروهای اداره و استفاده از مواد ضدعفونی در داخل فضای داخلی نیز از جمله عملیات اجرایی بوده‌اند.

 

انتهای پیام
captcha