رئیس پلیس راهور استان فارس گفت: به دلیل جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا، طرح تردد زوج و فرد خودروها از فردا در شیراز آغاز میشود. 
به گزارش ایكنا از فارس، مصطفی عباسی، رئیس پلیس راهور استان فارس عصر پنجشنبه، 22 اسفندماه در جمع خبرنگاران گفت: در پی تصمیم مقامات استان فارس برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا و کاهش تردد در سطح شهر شیراز، از فردا جمعه، 23 اسفند 98 طرح تردد خودروها بهصورت زوج و فرد تا اطلاع ثانوی اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: خودروهایی که رقم آخرعدد 3 رقمی مندرج در پلاک آنها فرد باشد، قادر به تردد در روزهای فرد شامل یکشنبه، سهشنبه، پنجشنبه و جمعه در سطح شیراز هستند.
عباسی اضافه کرد: خودروهایی که رقم آخر عدد 3 رقمی مندرج در پلاک آنها زوج باشد نیز قادر به تردد در روزهای زوج هفته شامل شنبه، دوشنبه و چهارشنبه در سطح این کلانشهر هستند.
رئیس پلیس راهور استان فارس ضمن درخواست از شهروندان برای همکاری در اجرای مطلوب این طرح تأکید کرد: پلاک خودروهای خاطی توسط دوربینهای نظارت تصویری سطح شهر شیراز رصد و مورد اعمال قانون قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام