کد خبر: 3890507
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۵

استان فارس در بحران کرونا ویروس خوش درخشید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تلاش‌های مجموعه دست‌اندرکاران سلامت این استان در مبارزه با کروناویروس قدردانی و تأكيد كرد كه استان فارس در اين بحران خوش درخشيده است.

استان فارس در بحران کرونا ویروس خوش درخشید

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سعید نمكی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی عصر پنج‌شنبه، 21 فروردین‌ماه در تماس تلفنی همزمان با سالروز میلاد حضرت مهدی(عج) و در حاشیه نشست ستاد روزانه بررسی اقدامات ویژه مبارزه با کروناویروس با رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز برقرار كرد، با قرائت شعری از حافظ ‌شیرین سخن و تبریک این عید سعید، گفت: با توجه به اپیدمی این بیماری و آمارهایی که در این ایام به دست ما می‌رسد، استان فارس خوش درخشید.

وی با بیان اینكه به وجود یكایك شما افتخار می‌کنم و دستتان را به گرمی می‌فشارم، افزود: در طول این مدت، بهترین مدیریت را از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیدیم و برای شما تندرستی و سلامتی آرزومندم.

مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این تماس تلفنی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت استان فارس در اپیدمی کروناویروس، گفت: مجموعه دانشگاه از ابتدای شیوع این بیماری و در تمامی ایام تعطیلات سال نو، به‌صورت شبانه روزی فعال بودند.

وی تأکید کرد: تمامی مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نشان دادند که پای کار هستند و با تمام وجود به مردم خدمت می‌کنند.

انتهای پیام
captcha