کد خبر: 3893102
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
در ماه رمضان صورت می‌گیرد؛

مراسم جزءخوانی روزانه در حرم شاهچراغ(ع) بدون حضور مخاطب

مراسم جزءخوانی روزانه در حرم شاهچراغ(ع) بدون حضور مخاطب معاون فرهنگی و تبلیغات آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) از برپایی مراسم جزءخوانی قرآن كریم به‌ صورت روزانه در این حرم مطهر در ماه مبارك رمضان خبر داد و گفت: فعلاً این مراسم‌ بدون حضور مخاطب برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام احمد سلامی، معاون فرهنگی و تبلیغات آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با اشاره به در پیش ‌رو بودن ماه مبارك رمضان گفت: به یاری خدا مطابق روال هر سال مراسم ترتیل‌خوانی و جزءخوانی قرآن كریم به‌ صورت روزانه در ماه مبارك رمضان در این حرم مطهر برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم‌ معنوی هر روز از ساعت 11:45 ظهر آغاز می‌شود و تا قبل از اذان ظهر با تلاوت قاریان و حافظان برجسته استان فارس ادامه می‌یابد.

سلامی با بیان اینكه این مراسم‌ معنوی به‌ صورت زنده از شبكه‌های سیما پخش خواهند شد، تصریح کرد: مراسم ترتیل‌خوانی قرآن كریم حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) هر روز در ماه مبارك رمضان از شبكه‌های فارس و 4 سیما پخش می‌شود.

معاون فرهنگی و تبلیغات آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با بیان اینكه به‌ طور كلی طی ماه مبارك رمضان قریب 15 تا 20 نفر از قاریان و حافظان ممتاز استان فارس در این مراسم‌های نورانی تلاوت می‌كنند، گفت: هر روز سه نفر از قاریان قرآن كریم در این مراسم به تلاوت آیات وحی می‌پردازند.

وی در خصوص حضور مخاطبان در این مراسم‌ نورانی نیز اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های كه برای مراسم‌ جزءخوانی قرآن كریم حرم مطهر انجام شده این است که فعلاً بدون حضور مخاطب برگزار شود و از طریق صدا و سیما پخش زنده انجام می‌شود.

سلامی یادآور شد: طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با شیوع كرونا ویروس، حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) نیز مانند سایر بقاع متبركه كشورمان تا 15 اردیبهشت‌ماه جاری تعطیل است و اگر حرم‌ها هم باز شوند، امكان حضور مخاطب در مراسم جزءخوانی بستگی به پروتكل‌های ابلاغی دارد.

انتهای پیام
captcha