رئیس اداره توسعه فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز از برپایی سه محفل انس با قرآن با عنوان «پاسداشت مقام مدافعین سلامت» در مراكز درمانی این كلانشهر همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد. 
عطاءالله امیدواری، رئیس اداره توسعه فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، در گفتوگو با ایكنا از فارس، با یادآوری اینكه ماه رمضان، بهار قرآن است، گفت: از آنجا كه در بهار قرآن امسال، شاهد ایثارگریها و جانفشانیهای كادر درمان كشورمان در شرایط شیوع كرونا هستیم، لذا تصمیم گرفتیم تا محافل قرآنی را در مراكز درمانی برگزار كنیم.
وی با یادآوری اینكه هدف از برپایی این محافل افزایش روحیه امید و معنویتافزایی در میان كاركنان كادر درمانی و همچنین بیماران است، افزود: در این راستا با همكاری ادارهكل اوقاف و امور خیریه فارس سه محفل انس با قرآن با عنوان «پاسداشت مدافعین سلامت» را در ماه مبارك رمضان برنامهریزی كردیم.
امیدواری اظهار كرد: در این محافل نورانی، من بهعنوان یكی از قاریان استان به تلاوت آیات وحی پرداخته و حجتالاسلام والمسلمین نوایی، یكی از مسئولان آموزش نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی شیراز به سخنرانی میپردازد.
رئیس اداره توسعه فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز بیان كرد: اولین محفل انس با قرآن با این عنوان امروز، 20 اردیبهشتماه همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) در مركز درمانی كرونا شیراز یعنی بیمارستان حضرت علیاصغر(ع) برگزار شد.
وی ضمن قدردانی از همكاری مدیران و مسئولان این بیمارستان جهت برپایی این محفل نورانی، گفت: بحمد الهی این مراسم نورانی با استقبال بسیار خوبی از مدافعان سلامت و بیماران بستری شده در این مركز مواجه شد.
امیدواری با بیان اینكه این مراسم نورانی از ساعت 9:15 تا 10:30 صبح امروز برگزار شد، گفت: تمام پروتكلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در برپایی این محفل نورانی رعایت شد.
رئیس اداره توسعه فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز بیان كرد: علاوه بر اینها دو محفل انس با قرآن دیگر را بهصورت مجازی در هفته جاری در مراكز درمانی شیراز برگزار خواهیم كرد كه این محافل بدون حضور مخاطب اجرا میشوند.
وی ادامه داد: در روز دوشنبه، 22 اردیبهشتماه در درمانگاه انقلاب و در روز سهشنبه، 23 اردیبهشت ماه در بیمارستان امتیاز شیراز این دو محفل یك ساعت قبل از اذان ظهر برگزار خواهند شد كه این مراسم بهصورت آنلاین از طریق صفحات فضای مجازی این مراكز پخش خواهند شد.
انتهای پیام