کد خبر: 3898039
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰

از تلاش برای پرداخت بیمه بیكاری تا اعطای كمک‌های بلاعوض به مؤسسات قرآنی فارس

از تلاش برای پرداخت بیمه بیكاری تا اعطای كمک‌های بلاعوض به مؤسسات قرآنی فارس مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس در تشریح حمایت‌های انجام شده این اتحادیه از مؤسسات قرآنی كه در ایام شیوع كرونا دچار آسیب‌های بسیاری شده‌اند، از تلاش برای پرداخت بیمه بیكاری به اعضای و همچنین اعطای كمک‌های بلاعوض و پرداخت اجاره‌بهای مؤسسات قرآنی خبر داد.

محمدحسین اسلامی، مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه یكی از مشاغلی كه از ابتدای شیوع كرونا تاكنون تعطیل هستند، مؤسسات و تشكل‌های قرآنی است، گفت: این مسئله موجب بروز خسارت‌های مالی بسیاری به مراكز قرآنی شده و حتی معیشت اعضای آن‌ها را دچار مشكل كرده است.

وی با بیان اینكه اتحادیه تشكل‌های قرآنی برای رفع این مشكل ورود پیدا كرده است و تاكنون اقداماتی در این زمینه انجام داده‌ است، افزود: از اقداماتی كه در حال انجام هستیم، پیگیری بیمه بیكاری اعضای مؤسسات، تشكل‌های قرآنی و مربیان است كه نتیجه‌بخش بوده و قرار بر این است که اداره در این زمینه تأمین اعتبار كند.

اسلامی با تصریح اینكه مربیان و اعضای مؤسسات قرآنی مانند سایر مشاغل آسیب‌دیده كرونا برای دریافت بیمه بیكاری باید به سامانه مربوطه مراجعه و ثبت‌نام كنند، ‌گفت: نزدیک به 300 نفر در مؤسسات قرآنی و بیش از یک هزار نفر از خانه‌های قرآن روستایی مشمول این قضیه می‌شوند.

درجه‌بندی مؤسسات خسارت دیده از كرونا

مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس اظهار كرد: در حال پیگیری برای اعطای كمک‌های بلاعوض به مؤسسات قرآنی پس از درجه‌بندی بررسی می‌شود كه كدام مؤسسه خسارات بیشتری دیده‌اند تا از محل كمک‌های خیران و اعتباراتی كه از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به اتحادیه‌ها اختصاص یابد جبران خسارت کنیم.

وی با یادآوری اینكه 75 مؤسسه قرآنی در استان فارس مشغول به فعالیت هستند كه از این تعداد 46 مؤسسه عضو اتحادیه هستند، گفت: علاوه بر این‌ها در بحث پرداخت اجاره‌بهای مؤسسات قرآنی هم ورود كردیم كه تاكنون تقریباً مستندات 20 مؤسسه كامل بوده و اجاره‌بهای آن‌ها با اعتباری قریب 40 میلیون تومان پرداخت شده است و اجاره‌بهای مابقی مؤسسات هم در صورت تكمیل مستنداتشان، پرداخت خواهد شد.

اسلامی بیان كرد: همچنین با توجه به اینكه مربیان و اعضای مؤسسات قرآنی به دلیل بیكاری در این ایام دچار مشكلات معیشتی هم شده بودند، بیش از 200 بسته معیشتی میان این افراد طی این ایام توزیع كردیم.

انتهای پیام
captcha