کد خبر: 3903819
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۷

اهمیت تعریف بازار مصرف در تحقق جهش تولید

اهمیت تعریف بازار مصرف در تحقق جهش تولید استاندار فارس با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید» گفت: تحقق جهش تولید، افزایش تولید کالا را به دنبال دارد بنابراین باید برای تولیدات بازار مصرف داخلی و خارجی تعریف کرد؛ اگرچه صادرات نیازمند رعایت الزاماتی است.

به گزارش ایكنا از فارس، عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس، عصر دیروز، ۱۹ خردادماه در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی فارس، با بیان اینکه هدف‌گذاری یک میلیارد و ۹۰۶ میلیون دلاری برای صادرات کالاهای غیر نفتی از این استان تا پایان امسال و صادرات ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلاری برای سال ۱۴۰۰ را مناسب ارزیابی کرد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت، توانمندی و قابلیت‌های فارس هدف‌گذاری ارقام بالاتری را نیز دست یافتنی خواهد بود؛ از طرفی با توجه به اینکه تحقق جهش تولید، افزایش تولید کالا را به دنبال دارد بنابراین باید برای این تولیدات بازار مصرف در داخل و خارج کشور تعریف کرد؛ اگرچه صادرات نیازمند رعایت الزاماتی است.

رحیمی با تأکید بر لزوم توجه به کیفیت کالاها و رعایت استاندارد کشورهای مقصد در صادرات، گفت: قیمت‌ها متاثر از تورم، سود، هزینه حمل و نقل، دستمزد و انرژی ست و فارس در این باره از یک مزیت نسبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه جابه‌جایی پول در حجم وسیع و غیررسمی مشکل ایجاد می‌کند که باید در این خصوص با کمک قانونگذار چاره‌ای اندیشید، گفت: انتظار ما از اتاق بازرگانی افزایش مراودات با کشورهای همسایه و کشورهای مقاصد صادراتی است و ضمن اینکه نشست‌های لازم در سطوح ملی در خدمت آنها خواهیم بود، حمایت همه جانبه‌ای از آنها میز خواهیم داشت.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه بازار سرمایه پرالتهاب و پر رونق است و این روزها نقدینگی زیادی جمع می‌کند که ما نیز باید از این بازار برای بهبود شرایط اقتصادی استان استفاده کنیم، تاکید کرد: این نقدینگی باید به سمت تولید برود.

وی همچنین با بیان اینکه زمینه کاهش بروکراسی اداری در استان فارس وجود دارد، مصداق این مدعا را صدور مجوزهای بی نام برشمرد.

رحیمی ادامه داد: بخش ارزی صادرات فارس از یک حرکت رو به رشد برخوردار است، به گونه‌ای که در سال ۹۸ با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن مواجه شدیم.

استاندار فارس با بیان اینکه نباید انگیزه را از صادر کنندگان بگیریم، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا سیاست‌های تشویقی علاوه بر کمک به صادرات و حمایت از صادر کننده برای حفظ بازار اجرا می‌شود، ما نیز باید قوانین دست و پاگیر را اصلاح کرده و برای بهبود این فعالیت‌ها تلاش کنیم.

انتهای پیام
captcha