کد خبر: 3936042
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳

بسیج مداحان قصد رقابت و موازی‌كاری ندارد

بسیج مداحان قصد رقابت و موازی‌كاری ندارد فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به اهمیت هم‌افزایی در امور تبلیغات دینی،‌ تصریح کرد: بسیج مداحان قصد رقابت، تقابل و موازی‌کاری ندارد.

به گزارش ایكنا از فارس، سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس، امروز، 28 آبان‌ماه در مراسم تودیع و معارفه مسئول سازمان بسیج مداحان استان گفت: وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی تبلیغ دین اسلام است و حوزه‌های علمیه نیز کار تربیتی و آموزش را انجام می‌دهند.

وی با تأکید بر مقوله هم‌افزایی در انجام کارها به موضوع اموری مانند تبلیغ دینی اشاره كرد و افزود: بسیج مداحان قصد رقابت، تقابل و موازی‌کاری ندارد.

فرمانده سپاه فجر فارس تأكید كرد: همه هنر سپاه و بسیج در اقشار مختلف این است که بتواند با حضور در همه جامعه، ظرفیت ملی را در صورت نیاز هم‌افزایی کند.

وی با اشاره به انتظارت سپاه از بسیج مداحان افزود: در بسیج مداحان این توقع را داریم که در راستای اهداف خود، هم‌افزا باشد که ظرفیت بسیج را به کمک بیاورد تا به سمت رشد حرکت کند چراکه همه سپاه پشتیبان این قشر هستند و باید ظرفیت‌ها شناسایی شود.

بوعلی همچنین با تأکید بر حفظ حرمت عزیزان پیشکسوت در این عرصه اظهار کرد: باید از تمامی ظرفیت مداحان استفاده و به استعدادیابی توجه ویژه شود و آموزش و توانمندسازی مداحان نیز باید به‌صورت ویژه مدنظر این سازمان قرار گیرد.

وی در ادامه ایجاد بستر برای انجام فعالیت‌ها را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: بسیج مداحان باید محور این ارتقا قرار بگیرد، هر مداحی در هر مکانی هدف بسیج مداحان است‌ و اصلاً نباید تمام ظرفیت‌ها را به یک مکان خاص ختم کرد و باید از ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده کرد.

فرمانده سپاه فجر  فارس ابداع و ابتکار را از مهم‌ترین موارد قابل توجه در سازمان بسیج مداحان عنوان و بیان کرد: در اثر زمان، سبک‌ها و سلایق تغییر می‌کند و باید بسیج مداحان به این نکته توجه داشته باشد.

بوعلی در پایان با تأكید بر حفظ وحدت در نیروهای مسلح، از زحمات روح‌الله همت‌پور مسئول سابق سازمان بسیج مداحان فارس قدردانی و محمدعلی رضایی را به عنوان مسئول جدید این سازمان معرفی و ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی، تلاش و هم‌افزایی  شاهد رشد و پیشرفت مداحی در کل استان فارس باشیم و آنچه نظر رهبر معظم  انقلاب اسلامی (مدظله العالی) است در این استان محقق شود.

روح‌الله همت‌پور، مسئول سابق کانون مداحان استان فارس نیز در تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در این سازمان گفت: جذب افراد در جهت تقویت مداحان تراز انقلاب اسلامی بوده و تولید نماهنگ‌های مختلف به‌صورت هم‌خوانی، تولید ۳۸۵ هزار ماسک، پویش نان رایگان، بسته‌های بهداشتی، اطعام، تهیه جهیزیه و بخشش اجاره‌بها توسط هیئات مذهبی، حمایت درمانی در چندین نوبت، ثبت ۲۹ گروه جهادی،  تعامل و هم‌افزایی با ۳۰ اداره برون‌سازمانی و برگزاری هئیت اندیشه‌ورز مداحان نمونه‌هایی از فعالیت‌‌های صورت گرفته در سالیان اخیر است.

انتهای پیام
captcha