کد خبر: 3940615
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰

شمار قربانیان كرونا در فارس از مرز ۲۸۰۰ نفر گذشت

شمار قربانیان كرونا در فارس از مرز ۲۸۰۰ نفر گذشت آخرین آمارهای مربوط به وضعیت کروناویروس در استان فارس، از افزایش آمار جان‌باختگان این بیماری از مرز دو هزار و هشتصد نفر، از ابتدای شیوع این بیماری خبر می‌دهد.

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 22 آذرماه در استودیو سلامت فارس، از افزایش موارد نمونه‌گیری‌های تشخیصی به بیش از ۵۲۴ هزار مورد در استان، از ابتدای شیوع تا امروز خبر داد و گفت: با بررسی نمونه‌های انجام شده، در این بازه زمانی ۱۵۵ هزار و ۹۸۲ بیمار مثبت قطعی در فارس شناسایی شده است.

وی، آمار جان‌باختگان این بیماری را نیز طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ نفر اعلام کرد و با آرزوی غفران الهی برای آنان، افزود: با افزوده شدن این تعداد، مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید ۱۹ در استان فارس از ابتدای شیوع تاکنون به دو هزار و ۸۱۰ نفر افزایش یافت.

همتی در ادامه این گزارش از بستری يك‌هزار و ۱۱۹ نفر بیمار مثبت قطعی و یا مشکوک و دارای علایم کروناویروس در بیمارستان‌های استان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز، مجموع بهبودیافتگان این بیماری را نیز از ابتدا تاکنون ۱۴۸ هزار و ۹۰۵ نفر اعلام کرد و گفت: این افراد با بهبودی کامل از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

وی به روال روزهای شنبه هر هفته، گزارش از آمار تجمعی مبتلایان کروناویروس در استان فارس اعلام کرد که بر اساس این گزارش، شیراز با ۷۸ هزار ۷۴۲ مورد مثبت قطعی، در بالاترین رتبه شهرهای استان فارس قرار دارد.

همتی، دیگر موارد ابتلا در استان را نیز ۴۲۸۸ مورد مربوط به کازرون، ۳۸۸۶ مورد مرودشت، ۲۶۳۶ مورد فیروزآباد، ۲۶۲۳ مورد ممسنی، ۲۴۷۴ مورد آباده، ۲۴۶۵ مورد داراب، ۲۴۳۵ مورد کوار، ۱۸۲۷ مورد سپیدان، ۱۵۴۳ مورد استهبان، ۱۴۱۶ مورد زرین دشت، ۱۴۱۵ مورد نی‌ریز، ۱۳۶۰ مورد کوه چنار، ۱۳۵۹ مورد اقلید، ۱۳۳۹ مورد قیروکارزین، ۱۱۹۲ مورد خرم‌بید، لامرد و رستم هر کدام ۱۰۶۸ مورد، ۱۰۳۸ مورد زرقان و ۱۰۰۳ مورد مربوط خرامه بوده است.

وی ادامه داد: پاسارگاد با ۹۹۸ مورد، فراشبند با ۹۳۸ مورد، ارسنجان با ۷۶۳ مورد، سروستان با ۶۷۱ مورد، مهر با ۶۴۶ مورد، بوانات با ۵۴۶ مورد، بیضا با ۵۳۳ مورد، بختگان با ۴۸۹ مورد و سرچهان با ۳۷۶ مورد بیمار مثبت قطعی، در رده‌های بعدی بوده و دیگر موارد ابتلا نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز همچنین از در دسترس بودن واکسن آنفولانزا در داروخانه‌های استان خبر داد و گفت: پس از تزریق واکسن برای گروه‌های هدف بیماری آنفولانزا از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هم‌اکنون واکسن این بیماری به میزان کافی در داروخانه‌ها توزیع شده و هم‌استانی‌هایی که نیاز به این واکسن دارند می‌توانند برای دریافت، به داروخانه‌های استان مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha