کد خبر: 3946815
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹

فارس دارای ۳ مدرسه ماندگار می‌شود

فارس دارای ۳ مدرسه ماندگار می‌شود مدیرکل آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه در سطح کشور ۲۳ مدرسه ماندگار با شرایط ویژه اعم از قدمت ۷۰ ساله و تربیت افراد شاخص و ... وجود دارد که سهم استان فارس در میان این صفر است، گفت: تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری، ۳ مدرسه ماندگار را به کشور معرفی کنیم که شامل مدرسه نمازی، طالقانی و جوانمردی خواهد بود.

به گزارش ایكنا از فارس، فرهاد اسماعیلی، مدیركل آموزش و پرورش فارس امروز، 21 دی‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز اهمیت و جایگاه نظام تعلیم و تربیت را یادآور شد و گفت:‌ آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت و به‌طور كلی تربیت نیروی انسانی، خط اصلی مبارزه با استکبار و استعمار است.

وی فزود: یکی از مسائل بسیار مهم دید زیبایی‌شناختی است و نمی‌توانیم مهندس، پزشك، متخصص و غیره را تربیت كنیم اما دید زیبایی‌شناختی نداشته باشند و این مسئله بسیار مهم است.

اسماعیلی همچنین یكی از اركان مهم ارتقای هنر متعهد را ارتقای نیروی انسانی دانست و گفت:‌ یكی از اقدامات بسیار مهم و جدی دانشگاه فرهنگیان احیای تربیت معلم هنر است كه اتفاق بزرگی است.

مدیركل آموزش و پرورش فارس به برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی ـ هنری معلمان هنرمند به‌ میزبانی این استان اشاره كرد و گفت:‌ این همایش در دو محور فرهنگی و هنری و در 6 شاخه و 45 زیرعنوان طراحی شده است كه برای آن 10 هدف مهم را ترسیم كرده‌ایم.

وی جریان‌سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ اسلامی، انقلابی، ملی و بومی، تقویت مبانی فكری، فرهنگی و هنری معلمان، ایجاد زمینه تحرك، پویایی، شادابی و نشاط بیشتر معلمان از طریق رقابت‌های سازنده و تعالی‌بخش، ایجاد فضای همدلی، هم‌افزایی،‌ تعامل فرهنگی و اجتماعی و تبادل دانش و مهارت میان معلمان، شناسایی معلمان علاقه‌مند به فعالیت‌های فرهنگی و هنری و ایجاد بسترهای لازم برای ارتقای دانش، بینش و مهارت، ارج‌گذاری و معرفی توانمندی‌ها و مهارت‌های علمی، ادبی و هنری معلمان، توسعه و تعمیق فعالیت‌های جمعی و گروهی و جذب حداكثری معلمان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری، فراگیرسازی و مردمی كردن فعالیت‌های فرهنگی و هنری معلمان، استفاده از ظرفیت معلمان هنرمند در راستای اهداف برنامه درس ملی و فعالیت‌های تربیتی و تكریم و نكوداشت معلمان هنرمند به‌عنوان سرمایه‌های معنوی و ارزشمند نظام تعلیم و تربیت را از اهداف این جشنواره برشمرد.

اسماعیلی با تصریح اینكه متأسفانه در مدارس مقطع متوسطه دارای كمبود شدید معلم هنر هستیم و تنها 20 درصد معلمان هنر مدارس را توانستیم تأمین كنیم، یكی از دستاوردهای این جشنواره را تلاش برای تبدیل وضعیت معلمان برگزیده جشنواره جهت اعطای مجوز تدریس هنر به آنان برشمرد.  

مدیركل آموزش و پرورش فارس همچنین با بیان اینكه هم‌اكنون 3 موزه در این اداره‌كل در دست اقدام داریم، گفت: یكی موزه تعلیمات عشایری است كه در حال اخذ مجوز ایكوم برای آن هستیم و دیگری موزه اسناد آموزش و پرورش و سوم هم موزه تكنولوژی است كه برای آن ساختمانی در پژوهشكده معلم در حال احداث است كه نیاز به تأمین هزینه دارد و معلوم نیست چه زمانی آماده شود ولی تلاش می‌كنیم دو موزه اول را در دهه فجر امسال افتتاح كنیم.

وی در ادامه با ذكر این نكته كه تخریب مدارس قدیمی در استان فارس روال نیست، تخریب مدرسه شاهپور شیراز را بدترین اتفاق در تاریخ فرهنگ ایران برشمرد و گفت: در خصوص مدرسه سلطانیه نیز باید گفت كه این مدرسه عملاً تخریب شده و چندین متولی دارد.

اسماعیلی با بیان اینكه در سطح كشور 23 مدرسه ماندگار با شرایط ویژه اعم از قدمت 70 ساله و تربیت افراد شاخص و غیره وجود دارد كه سهم استان فارس در میان این صفر است، گفت: تلاش می‌كنیم تا پایان سال جاری، 3 مدرسه ماندگار را به كشور معرفی كنیم كه شامل مدرسه نمازی، طالقانی و جوانمردی خواهد بود.

انتهای پیام
captcha