کد خبر: 3959946
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۲
حجت‌الاسلام عاملی تأکید کرد:

ارتباط تشکل‌های فرهنگی با شورای عالی انقلاب فرهنگی از طریق «کمیته عالی یاری»

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به تشکل‌های فرهنگی حاضر در همایش هوای نو پیشنهاد داد تا با تشکیل «کمیته عالی یاری» با شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارتباط باشند و دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را در این کمیته مطرح کنند.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام سیدسعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش هوای نو که روز یکشنبه، ۲۵ اسفندماه در سالن همایش‌های سازمان صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه وظیفه اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه اجرایی نیست، گفت: در حال حاضر نیازمند ثبات و استمرار در کارهای فرهنگی هستیم و نباید به دنبال تخریب کارهایی باشیم که پس از آن شروع شده است.

وی با اشاره به «سند مهندسی فرهنگی کشور»، بیان کرد: با وجود اینکه این سند از سوی دو رئیس جمهور ابلاغ شده است، اما بعد از گذشت یک سال از تصویب آن، به تازگی جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با محوریت این سند برگزار شده است.

حجت‌الاسلام عاملی با بیان اینکه سرعت در کارها مهم است، اما در کارهای فرهنگی به گفته مقام معظم رهبری باید با حوصله و به دور از هیجانات عمل کنیم، اظهار کرد: اگر نگاه سرمایه‌گذاری‌های فرهنگی ما نگاه زیربنایی مثل سرمایه‌گذاری بر روی مهد کودک‌ها و آموزش و پرورش باشد، بی‌شک این هزینه‌ها برای نسل‌های بعدی جواب خواهد داد.

وی اضافه کرد: ما از پیشنهاد تشکل‌های فرهنگی کشور استقبال می‌کنیم؛ چراکه معتقدیم هر جایی که مردم وارد عمل شدند، توانایی گره‌گشایی بیشتری از خود نشان دادند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ما هم به هوای نو برای این شورا معتقدیم و خود را فارغ از تحولات اساسی و جدید نمی‌دانیم، اما برای انجام کارهای تازه باید نظام دیوان‌سالاری کشور اصلاح شود.

وی به ۷۰ تشکل فرهنگی حاضر در جلسه پیشنهاد کرد تا با تشکیل «کمیته عالی یاری» با شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارتباط باشند و دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را در این کمیته مطرح کنند.

حجت‌الاسلام عاملی با بیان اینکه اگر سیاست‌های فرهنگی کشور در جهت احترام به مردم نباشد، نباید از مردم انتظار تبعیت را داشته باشیم، تصریح کرد: شاید برخی از دوستان تصور کنند کارهای اساسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام نمی‌شود؛ درحالی که ما کارهای مهمی را در این شورا پیگیر بودیم و رهبری نیز از شورای عالی انقلاب فرهنگی با همه مطالباتی که دارند، به عنوان یک نهاد مؤثر و کارآمد یاد می‌کنند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha