کد خبر: 3963087
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶

تشكیل تیم‌های امنیتی مشترک سپاه و ناجا طی ماه رمضان در ممسنی

فرمانده انتظامی ممسنی از تشكیل تیم‌های مختلف از نیروهای بسیجی و انتظامی به‌منظور همكاری‌های امنیتی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

تشكیل تیم‌های امنیتی مشترک سپاه و ناجا طی ماه رمضان در ممسنی

به گزارش ایكنا از فارس، محمد نیكبخت، فرمانده انتظامی ممسنی، امروز، 18 فروردین در نشست قرارگاه مشترک رمضان با سپاه و در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه این شهرستان گفت: استمرار تعاملات و هماهنگی‌های مشترک و تعمیق روابط، بسترساز اجرای موفقیت‌آمیز مأموریت‌های مشترک شده و تقویت امنیت اجتماعی را به‌دنبال خواهد داشت.

وی با تأکید بر تعامل سازنده بین پلیس و سپاه بیان كرد: ان‌شاءالله در ماه مبارک رمضان با تشکیل تیم‌های مختلف از نیروهای بسیجی و انتظامی همکاری‌های امنیتی بیشتری خواهیم داشت و هرچه هماهنگی بین قوای نیروهای مسلح به‌ویژه بسیج و پلیس بیشتر باشد هم‌پوشانی در مأموریت‌ها بیشتر خواهد شد و مردم از امنیت بیشتری برخوردار خواهند بود.

فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی بیان كرد: در پیشگیری از جرایم اجتماعی باید چند بُعدی عمل کرد و نقش سازمان‌های پشتیبان و مردمی چون سپاه و نیروهای بسیجی بسیار مؤثر بوده و با وظایف پلیس هم‌پوشانی دارد.

در ادامه حسین حیاتی، فرمانده سپاه پاسداران ناحیه مقاومت شهرستان ممسنی از عملکرد موفق و پویای نیروی انتظامی قدردانی کرد و افزود: سپاه و ناجا به‌عنوان دو نیروی محافظت‌کننده از نظام و دستاوردهای انقلاب و شهدا تا پای جان ایستادگی خواهند كرد و نخواهند گذاشت كه دشمنان استكبار كوچكترین آسیب را به نظام مقدس وارد كنند.

انتهای پیام
captcha