کد خبر: 3980149
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵

فعالان قرآنی آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد تجلیل شدند

طی مراسمی از فعالان، دانش‌آموزان و فرهنگیان برتر ناحیه یک خرم‌آباد در مسابقات قرآن تجلیل شد.

امروز ارسال شود/ تجلیل از فعالان قرآنی آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آبادبه گزارش ایکنا از لرستان، آیین تجلیل از فعالان و برگزیدگان مسابقات قرآن آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد، امروز، پنجم تیرماه با حضور عیسی حیدروند، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش لرستان، احمدی، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد و کارشناسان قرآنی این اداره برگزار شد.

محمدحسین احمدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد در این مراسم، گفت: هدف رسیدن به تربیت قرآنی این است که از منبع فیاض و منبع بیکران قرآن بهره بگیریم، کمااینکه هدف متعالی مدنظر در تعلیم و تربیت آموزش و پرورش آشنایی با معارف قرآنی است.

وی با اشاره به اینکه در گذشته قرآن را فقط در خانه‌ها نگهداری می‌کردند و استفاده از آن در حد استفاده روی سفره هفت‌سین بود، بیان کرد: امروز جهت‌گیری تعلیم و تربیت بر معیار ارزش‌های اسلامی و آموزه‌های قرآن است و دانش‌آموز موفق کسی است که بتواند خود را به فیض بی‌پایان قرآن وصل کند.

احمدی با بیان اینکه کسانی که توانسته‌اند به جایگاه‌های والای معنوی و انسانی برسند بدون شک علت آن بهره‌گیری از اقیانوس بیکران قرآن است، تصریح کرد: امسال شرایط خاص کرونا آموزش‌ها را با مشکل مواجه کرد اما با وجود مشکلات نتیجه کار مثبت بوده و زحمات فراوانی انجام شده است.

شرکت ۵ هزار دانش‌آموز ناحیه یک خرم‎آباد در طرح ملی حفظ قرآن

ذبیح‌الله عصمتی، معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد نیز با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر مبنای فعالیت‌های قرآنی اجرا می‌شود، اظهار کرد: در طول سال‌ تحصیلی و در اوقات فراغت برنامه‌های متعدد فرهنگی با رویکرد قرآنی برای دانش‌آموزان برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود، چراکه ما در تربیت دانش‌آموزان به‌دنبال تربیت افرادی آشنا با معارف قرآنی هستیم‌.

وی گفت: هشت هزار دانش‌آموز از آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد در مرحله آموزشگاهی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش شرکت کردند که از این تعداد چهار هزار و 500 نفر به مرحله شهرستانی راه پیدا کردند.

وی افزود: ۲۸ مقام اول استانی، ۲۷ مقام دوم استانی، ۱۴ مقام سوم استانی از سوی دانش‌آموزان و سه مقام اول از سوی فرهنگیان ناحیه یک خرم‌آباد کسب شد که نشان از اجرای درست سیاست‌ها و برنامه‌های قرآنی است.

عصمتی با اشاره به ارتقای سطح کیفی و کمی مربیان قرآن ناحیه یک آموزش و پرورش خرم‌آباد، ادامه داد: پنج هزار دانش‌آموز از آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‎آباد در سال‌ تحصیلی جاری در طرح ملی حفظ جزء 30 قرآن کریم شرکت کردند که برای تشویق و ترغیب آنان باید علاوه بر حمایت‌های اداره‌کل از ظرفیت خیرین و نهادهای برون‌سازمانی استفاده شود.

یادآور می‌شود، در این مراسم از محمدحسین احمدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد، امین رسولی، مدیر دارالقرآن شهیده لعبت نادی، ذبیح‌اله عصمتی، معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد، سحر جوانمرد، رتبه اول استانی دانش‌آموزان در رشته احکام، مبین قهرمانی، رتبه اول مسابقات دانش‌آموزی، بهاره امیدزاده، نفر اول استانی در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن در بخش فرهنگیان، اکرم ملکشاهی از اساتید قرآنی، خسروی‌نژاد از داوران قرآنی، مالمیر و متقی کارشناسان قرآنی آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد با اعطای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha