کد خبر: 3981664
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴

تزریق ۴۰۰۰ دوز واکسن کرونا به ایثارگران فارس

تزریق ۴۰۰۰ دوز واکسن کرونا به ایثارگران فارس مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس از تزریق بیش از ۴ هزار دوز واکسن با رعایت اولویت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، حجت‌الاسلام محمدجواد محمدی‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس امروز، 12 تیرماه، گفت: نظارت، رسيدگی و پاسخگويی به امور درمانی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، برنامه‌ريزی و اجرای طرح پايش سلامت و پاسخگويی و تسریع در پیگیری امور جامعه بزرگ ایثارگری از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد فارس در حوزه بهداشت و درمان است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ جلسه مشترک با دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت و درمانی فارس به‌منظور واکسیناسیون کرونای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان برگزار شده است، افزود: اکنون اولویت در تزریق واکسن کرونا به جامعه ایثارگری با جانبازان شیمیایی ۲۵ درصد به بالا، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد، والدین شهدای با سن ۸۰ سال به بالا، همسران جانبازان ۷۰ درصد و همسران شهدا و بیماران صعب‌العلاج است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس تصریح کرد: تاکنون بیش از ۴ هزار دوز واکسن با اولویت‌های اعلام شده به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان فارس تزریق شده و تزریق این واکسن برای دیگر گروه‌های ایثارگری با جدیت ادامه دارد.

انتهای پیام
captcha