کد خبر: 3995200
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹

فارس؛ استان پیشرو در اجرای طرح «منش»

مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس گفت: استان فارس به عنوان یکی از ۵ استان برگزار کننده طرح منش در کشور با هدف بسترسازی و ایجاد انگیزه بین جوانان، کارآفرینی و اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی پیشرو بوده است.

استان فارس در اجرای طرح نوآوری و شتابدهی پیشرو بوده استبه گزارش ایکنا از فارس، عباس حاجی‌زاده، مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس،‌ روز گذشته، 13 شهریورماه در آیین اختتامیه طرح مرکز نوآوری و شتابدهی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ورزش و جوانان پرداختن به دغدغه‌های جوانان از جمله مسکن ازدواج و اشتغال است، گفت: استان فارس به عنوان یکی از ۵ استان برگزار کننده طرح منش در کشور با هدف بستر‌سازی و ایجاد انگیزه در بین جوانان، کارآفرینی و اجرایی نمودن اقتصاد مقاومتی پیشرو بوده است.

وی  با بیان اینکه از سال گذشته طرح منش با همکاری خوب جهاددانشگاهی آغاز شد، تأکید کرد: اکنون شاهد هستیم که ایده‌های جوانان ما به نتیجه می‌رسد و با همکاری جهاددانشگاهی ایده‌ها را به عمل تبدیل کنیم.

حاجی‌زاده افزود: سه طرح سازمان‌های مردم‌نهاد زیرمجموعه ورزش و جوانان در این رویداد پذیرفته شدن و سازمان‌های مردم نهاد از جوامع هدف مرکز نوآوری و شکوفایی بوده است.

دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان فارس اجرای طرح سرباز مهارت با همکاری جهاددانشگاهی استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این طرح هر ماه بیش از هزار سرباز از آموزش های ضمن خدمت بهرمند می‌شوند.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس با اشاره به اینکه یکی از وظایف این نهاد پیگری امور جوانان است که بتواند با همکاری سایر ادارات مباحث دیگر و مواردی که دغدغه ها را در این زمینه حل کند، تشریح کرد: طرحی هایی که در این مراکز منش ارائه شد، نشان داد که استعداد های بسیار خوبی در بین جوانان در زمینه های مختلف وجود دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه اشتغال جوانان کشورمان دغدغه دولت است، لازمه ایجاد اشتغال از طریق کارآفرینی را شناسایی ایده های ناب دانست و اظهار کرد: بعد از شناسایی ایده باید با حمایت منتور ها و اساتید راهنما به مرحله اجرا برسند.

حاجی‌زاده تحقق اقتصاد مقاومتی را یکی از دغدغه‌های اصلی رهبر معظم انقلاب طی این سال‌ها اعلام کرد و گفت: طرح منش می‌تواند با جذب ایده‌های جوانان و تبدیل آن به کسب و کار گامی مهم در زمینه این فرمان رهبر انقلاب بردارد و فضای لازم برای گسترش کار و کارآفرینی را فراهم سازد.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس جامعه هدف مرکز نوآوری و شتاب‌دهی را سازمان‌های مردم نهاد، جوانان فارغ‌التحصیل و... دانست و افزود: هدف نهایی این طرح ایجاد شغل با استفاده از کارآفرینی است که شاهد وصول ایده‌های خوبی در این زمینه هستیم.

انتهای پیام
captcha