وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش برای مترتب شدن نگاه مکتبی و دینی بر وزارت ارشاد، گفت: عدالت فرهنگی باید در دوره جدید در کشور عملیاتی و فرهنگ و هنر نباید در چند فرد یا چند هنر خاص محدود شود. 
به گزارش ایکنا از قم، محمدمهدی اسماعیلی روز پنجشنبه 18شهریور در دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، اظهار کرد: در دوره جدید تلاش میکنیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مسیر و اهداف اولیه خود برگردد و نگاه مکتبی و دینی بر آن مترتب شود.
وی ادامه داد: طبق برنامه دولت سالانه یک میلیون مسکن جدید در کشور احداث خواهد شد و ما در تلاش هستیم تا پیوست فرهنگی در واحدهای جدید در عرصه معماری و طراحی به کار گرفته شود.
اسماعیلی افزود: رییس جمهوری نسبت به مساله فرهنگ و تقویت این حوزه نگاه کاملا مثبتی داشته و همراه و همگام با سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی بیان کرد: اصلاح ساختار رسانهای کشور بر مبنای منویات مقام معظم رهبری در دست پیگیری است و در این عرصه باید از پشتوانه نظری حوزه علمیه استفاده مطلوبی ببریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عدالت فرهنگی باید در دوره جدید در کشور عملیاتی و فرهنگ و هنر نباید در چند فرد یا چند هنر خاص محدود شود.
انتهای پیام