کد خبر: 4002518
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱

کتاب «راه نجات» در اداره‌کل زندان‌های لرستان رونمایی شد

کتاب «راه نجات» تالیف حجت‌الاسلام محمد جمیاری در اداره‌کل زندان‌های لرستان رونمایی شد.

کتاب «راه نجات» در اداره‌کل زندان‌های لرستان رونمایی شدبه گزارش ایکنا از لرستان، «راه نجات» عنوان کتابی است که با حمایت اداره‌کل زندان‌های استان لرستان به نویسندگی حجت‌الاسلام محمد جمیاری به چاپ رسیده است.

«راه نجات» بسیار عالمانه مکتب امام حسین(ع) را به عنوان راه بازگشت و توبه معرفی کرده است و در واقع  این کتاب را می‌توان  روشی از معنویت درمانی  و اصلاح و تربیت افراد دانست.

مؤلف کتاب را با هدف اصلاح و بازپروری مجرمان و کمک به بازگشت آنان در مسیر زندگی سالم نگاشته که امید است برای زندان‌های استان لرستان و گروه‌های هدف یعنی زندانیان مفید و مؤثر واقع شود.

عبدالمجید کشوری، مدیرکل زندان‌های لرستان در آیین رونمایی از کتاب «راه نجات» و تجلیل از روحانیون، ذاکران و مداحان اهل‌بیت(ع) که دوشنبه، ۱۲ مهر در محل سالن جلسات اداره‌کل زندان‌های لرستان برگزار شد، با بیان اینکه مداحی و روضه حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) عرصه اشاعه معارف اهل‌بیت(ع) و ترویج فرهنگ غنی اسلام و قرآن است، گفت: امروزه حضور گروه‌های جهادی با رویکردهای مذهبی و دینی و همچنین استقبال پرشور مددجویان زندان‌ها از برنامه‌های فرهنگی و ملی حکایت از همدلی، بصیرت و اشاعه فرهنگ عاشورایی و انقلابی است.

وی با بیان اینکه ذاکران و مداحان اهل‌بیت(ع) عزت و مدال خود را از حضرت سیدالشهدا(ع) گرفته‌اند، افزود: به لطف خداوند متعال و عنایات ائمه‌اطهار(ع) برای دومین سال متوالی حضور ذاکران و مداحان اهل‌بیت(ع) در ایام محرم و صفر، سخنرانی و مرثیه‌سرایی حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در زندان‌ها باعث باشکوه برگزار شدن مراسمات در زندان‌های استان شده است.

انتهای پیام
captcha