کد خبر: 4012201
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷

برنامه‌های هفته کتاب در کانون‌های مساجد لرستان اعلام شد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان برگزاری مسابقات کتابخوانی، برپایی میز کتاب و نمایشگاه کتاب و اجرای طرح «شنبه‌های کتاب» را از برنامه‌های کانون‌های مساجد در هفته کتاب و کتابخوانی برشمرد.

محمد ابدالی‌پور، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستانمحمد ابدالی‌پور، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از لرستان، با اشاره به نام‌گذاری ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ماه به نام هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: به مناسبت هفته کتاب برنامه‌های متنوعی ازجمله مسابقات کتابخوانی در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار می‏‌شود.

وی برپایی میز کتاب و نمایشگاه کتاب درون مسجدی، برپایی میز کتاب در نماز جمعه، برگزاری نمایشگاه کتاب در مساجد و بازدید از کتابخانه‌های مساجد و بررسی مشکلات کتابخانه‌ها و کتابداران مساجد را از دیگر برنامه‌های هفته کتاب کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان برشمرد.

ابدالی‎پور اجرای طرح «شنبه‌های کتاب» را یکی از برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد ذکر کرد که به‌صورت هفتگی در کانون‌های مساجد اجرا می‏‌شود و اضافه کرد: تولید محتوا از دیگر برنامه‌های پیشنهادی هفته کتاب و کتابخوانی است که در هفته کتاب در مساجد، کتابخانه‌های مساجد و فضای مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha