کد خبر: 4020151
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
در گفتگو با ایکنا مطرح شد:

برگزاری اجلاس سراسری نماز سپاه در خرداد سال آینده

مسئول اداره فرهنگی و هنری معاونت تبلیغات سپاه از برگزاری اجلاس سراسری نماز سپاه در خردادماه ۱۴۰۱ خبرداد.

برگزاری اجلاس سراسری نماز سپاه در خرداد سال آینده

به گزارش ایکنا از فارس، احسان راستی، مسئول اداره فرهنگی و هنری معاونت تبلیغات سپاه  در حاسیه همایش سراسری نماز که امروز ۲۰ آذر ماه در سپاه فجر استان فارس برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایکنا گفت: طرح منزلت نماز ابتدای سال ۱۳۹۷ به همه رده های سپاه در دو بخش کلی زیرساخت های نماز و اقدامات تبلیغی و ترویجی نماز ابلاغ شد.

راستی با بیان اینکه امسال، چهارمین سال ابلاغ این طرح است، اظهار کرد: برنامه سلسله همایش های نماز سپاه به همه رده های سراسر کشور ابلاغ شد و توسط ستاد مرکزی از تهران به تمام همایش های سراسر کشور بازرس اعزام شده است.

وی افزود: هدف از اعزام بازرس، بررسی کیفیت اجرای طرح منزلت نماز و احصاء زیر ساخت های مورد نیاز و کاستی های احتمالی در ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری است.

مسئول اداره فرهنگی و هنری معاونت تبلیغات سپاه با بیان اینکه این همایش مقدمه ای است بر اجلاس سراسری نماز سپاه که خردادماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، گفت: در این همایش پنج محور کلی را مورد ارزیابی قرار می دهیم.

راستی، در ادامه این پنج محور کلی را برشمرد و گفت: اولین محور، ارزیابی اقدامات سخت افزاری است که باید برابر با ابلاغ در عرصه نماز انجام می شد و بررسی استانداردهایی که برای نمازخانه های سراسر سپاه تعریف شده بود و فرماندهان رده ها باید آن ها را تأمین می کردند.

وی، به دومین محور اشاره کرد و گفت: اقدامات ترویجی، تبلیغی و ترغیبی در بحث نماز برای سربازان، کارکنان رسمی و خانواده ها ارزیابی می شود که اقدامات مختلفی با بهره گیری از شیوه های مختلف فرهنگی _تبلیغی و هنری و مسابقات انجام شده است.

مسئول اداره فرهنگی و هنری معاونت تبلیغات سپاه به محور سوم که محور آثار تولیدی در عرصه نماز اشاره و بیان کرد: آثار مختلفی مثل آثار فاخر خطاطی، پادکست، نماهنگ، کلیپ های مختلف و فیلم کوتاه در عرصه نماز تولید می شود که با انتقال به تهران در مرحله هنری_تبلیغی داوری می شود.

وی با تصریح اینکه محور چهارم، بخش علمی همایش نماز است که فراخوان مقاله در پنج محور کلی داده شده است و مقالات به دبیرخانه مرکزی اجلاس در تهران فرستاده می شود، بیان کرد: محور پنجم، همایش های نماز است که مثل برنامه امروز، همایشی از نتایج ارزیابی های از عملکرد رده های مختلف در فرایند چند ماهه برگزار می شود و از افرادی که برتر شناخته شده اند، تجلیل می کنند.


راستی درپایان گفت: نتیجه کار همه استان ها در اجلاس سراسری تهران که در خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، جمع می شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام
captcha