به گزارش ایکنا از فارس، حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری فارس امروز، 12 دیماه در مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ششمین مرحله ارسال تجهیزات آموزشی و پرورشی به مدارس عشایری فارس در شیراز گفت: فضای مجازی در کنار فوایدی که داشت آسیبهای را نیز به دانشآموزان وارد ساخته است که باید با کمک همدیگر فضا را برای آموزشهای حضوری فراهم کنیم.
وی گفت: یکی از اولویتهای ما این است که دانش فضای مجازی را در جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به دانشآموزان منتقل کنیم.
موسوی با بیان اینکه ظرفیتهای خوبی در دانشآموزان عشایری وجود دارد و دانشآموزان عشایر میتوانند محور تحولات و حرکت رو به جلو در جامعه باشند، گفت: اگر به دنبال تحول و تغییر در جامعه هستیم باید از ظرفیت بی نظیر دانش آموزان عشایر به صورت درست بهره بگیریم.
رئیس کل دادگستری فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه کمکهای خوبی در جهت خدمترسانی از سوی قوه قضائیه به دانشآموزان عشایر انجام شده است، گفت: به دلیل حساسیت نسبت به این مسئله، اجناس خریداری شده برای دانشآموزان عشایر را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دادیم تا کیفیت اجناس بالا باشد.
وی تأکید کرد: از وزارت آموزش و پرورش انتظار میرود نسبت به تخصیص وسایل نقلیه مناسب به اداره آموزش و پرورش عشایری فارس اقداماتی را صورت دهند تا فرایند خدماترسانی این عزیزان تسهیل شود.
انتهای پیام