به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل قم، حجتالاسلام حسن غریب، دادستان عمومی و انقلاب قم طی سخنانی اظهار کرد: هدف از اعمال مجازات زندان، اصلاح مجرمان و بازگشت سالم آنها به جامعه است.
وی از صدور دستور آزادی ۸۶ تَن از زندانیان جرایم غیرخشن استان با هدف کاهش جمعیت کیفری زندانها و آسیبهای حبس با استفاده از نهادهای ارفاقی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد.
غریب ابراز کرد: تخفیفهای قضایی شامل افرادی که امنیت و آسایش شهروندان را به مخاطره میاندازند، نخواهد بود.
یادآور میشود، پیش از این نیز همزمان با ماه محرم، دستور آزادی ۵۱ زندانی و به مناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر نیز ۶۱ نفر، به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(ع) ۵۳ نفر و به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) ۶۵ نفر از زندانیان جرایم غیرخشن در این استان با استفاده از نهادهای ارفاقی، صادر شد.
انتهای پیام