کد خبر: 4027088
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان در اصفهان برگزار می‌شود

مدیر اجرایی جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان از برگزاری این جشنواره با موضوع «شهر من؛ شهر زندگی» در بهمن‌ماه سال جاری در اصفهان خبر داد.

جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان در اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، زهرا کاظمی، مدیر اجرایی جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اظهار کرد: این جشنواره امسال برای اولين بار در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود و رده‌های سنی 4 تا 18 سال می‌توانند نقاشی‌های خود را با موضوع «شهر من؛ شهر زندگی» به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

وی افزود: این جشنواره در دو سال گذشته در سطح ملی برگزار شد و امسال نیز در سطح بین‌المللی با هدف ارزیابی نگاه کودکان به شهر و تقویت حس تعلق و هویت شهری برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان با بیان اینکه این جشنواره در دو سال گذشته با عنوان «کمانک» برگزار شد، اضافه کرد: سال گذشته با ارسال 700 اثر به دبیرخانه و داوری 300 اثر، آثار راه‌یافته به مرحله نهایی در قالب یک کتاب منتشر شد.

وی با اشاره به اینکه آثار در گروه‌های 4 تا 6 سال، 7 تا 12 سال و 13 تا 18 سال مورد داوری قرار می‌گیرد، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، ارزیابی نگاه کودکان به شهر است تا از این دریچه بتوانیم هویت شهری را مورد بررسی قرار دهیم.

کاظمی با تأکید بر تقویت حس تعلق و هویت شهری از دوران کودکی، بیان کرد: نقاشی بهترین ابزار برای بيان احساسات کودکان است و از این طریق، می‌توان اهمیت شهر را در کودکان و نوجوانان نهادینه کرد.

وی با بیان اینکه کودکان کشورهای همسایه و شهرهای خواهرخوانده در این دوره از جشنواره نقاشی کودکان و نوجوان شرکت خواهند کرد، ادامه داد: فراخوان این جشنواره در نیمه دوم دی‌ماه اعلام می‌شود و از اول بهمن‌ماه، کودکان و نوجوانان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند که جزئیات آن از طریق سایت جشنواره اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مسئول خانه کودک اصفهان با اشاره به اینکه هر کودک و نوجوانی مجاز به ارسال یک اثر است، افزود: طبق جدول زمان‌بندی شده جشنواره نقاشی کودکان و نوجوانان، آثار در نیمه اول اسفندماه داوری و نتایج آن تا پایان سال اطلاع‌رسانی می‌شود.

پوپک؛ نماد جشنواره امسال

وی با اشاره به اینکه «پوپک»، نماد امسال جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان است، تصریح کرد: پوپک نام دیگر هدهد یا شانه‌به‌سر است و در ادبیات، داستان‌ها و تاریخ جهان، به‌ویژه در ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و کودکان با هم‌ذات‌پنداری با این پرنده، می‌توانند احساس تعلق به خانه و کاشانه خود را در نقاشی‌ بروز دهند.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان می‌توانند به دبیرخانه جشنواره واقع در خانه کودک و نوجوان اصفهان(بوستان ملت، حدفاصل سی‌وسه‌پل و پل آذر) مراجعه کنند و یا با شماره 36275040 تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha